Παντρεύεται και η πρώην κυρία Σαρκοζί!

05.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί το «Οφθαλμός αντί οφθαλμού» να μην είναι χριστιανικό, όμως, στην περίπτωση ενός πρώην ανδρόγυνου, αυτός ο «μωσαϊκός νόμος» είναι... ο σκοπός που αγιάζει τα μέσα! Πάρε παράδειγμα την Σεσιλιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί το «Οφθαλμός αντί οφθαλμού» να μην είναι χριστιανικό, όμως, στην περίπτωση ενός πρώην ανδρόγυνου, αυτός ο «μωσαϊκός νόμος» είναι... ο σκοπός που αγιάζει τα μέσα! Πάρε παράδειγμα την Σεσιλιά, πρώην κυρία Σαρκοζί, η οποία τους τελευταίους δύο μήνες παρακολουθούσε το Νικολά να ερωτεύεται και τελικά να παντρεύεται την εκρηκτική Κάρλα Μπρούνι. Το τελευταίο, μάλιστα, ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι για την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, η οποία είπε να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα.

Έτσι, τον Μάρτιο θα παντρευτεί και αυτή με τον επί χρόνια εραστή της (όπως λένε οι κακές γλώσσες) και πολύ πετυχημένο διαφημιστή. Ο γάμος της Σεσιλιά θα γίνει στη Νέα Υόρκη, όπου το ζευγάρι περνάει τον περισσότερο καιρό. Όχι, που αυτή η πρώην σύζυγος θα έμοιαζε με τις υπόλοιπες. Δεν άφησε να χαθεί η ευκαιρία κι άμεσα πήρε την... εκδίκηση της. Πάντως, το ντόρο που έκανε ο γάμος του Σαρκοζί με την Μπρούνι, δεν θα τον κάνει ο γάμος της Σεσιλιά για τους ευνόητους λόγους.

Στην Γαλλία όλοι ασχολούνται με το Νικολά και την Κάρλα, ενώ κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους ως παντρεμένοι. Το ζευγάρι, μαζί με τον πεθερό του Σαρκοζί την Κυριακή το πρωί έκανε ένα περίπατο και μετά όλοι μαζί κάθισαν για καφέ, όπου οι νεόνυμφοι δε σταματούσαν να φιλιούνται και αγκαλιάζονται. Κι ενώ οι Γάλλοι, στην πλειοψηφία τους, δε βλέπουν με καλό μάτι αυτό το γάμο και δε θεωρούν την Μπρούνι κατάλληλη για «πρώτη κυρία» της χώρας, ήρθαν τα νέα ότι το ζεύγος στο επόμενο διάστημα θα πάει στην Μ. Βρετανία για επίσημο ταξίδι του Σαρκοζί, όπου είναι προσκεκλημένοι από την Βασίλισσα Ελισάβετ. Αυτό, μάλλον θα είναι και το πρώτο ταξίδι της Μπρούνι ως σύζυγος του Προέδρου της Γαλλίας!