Η επιστροφή του Θέμου!

06.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την επιστροφή του Θέμου Αναστασιάδη με το «Όλα 8» ανακοίνωνε την Τρίτη ο ΑΝΤ1 με διάφορα τρέιλερ, αλλά ούτε στιγμή δεν πίστεψα ότι αυτή είναι γεγονός.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την επιστροφή του Θέμου Αναστασιάδη με το «Όλα 8» ανακοίνωνε την Τρίτη ο ΑΝΤ1 με διάφορα τρέιλερ, αλλά ούτε στιγμή δεν πίστεψα ότι αυτή είναι γεγονός. Εξάλλου, από τη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Αναστασιάδη και η άγρια κόντρα με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, για Θέμο ακούγαμε και Θέμο δεν βλέπαμε. Οπότε, γιατί να πιστέψουμε ότι την Τρίτη θα είχε καινούργιο «Όλα 8» και ουχί επαναλήψεις;

Έλα, όμως, που στον ΑΝΤ1 αυτή τη φορά «έπεσαν» μέσα και ο Αναστασιάδης επέστρεψε στο «θρόνο» του. Εγώ, δε, κατάλαβα ότι επρόκειτο για νέο επεισόδιο από το μαλλί της Σοφίας Αλιμπέρτη. Πως ήταν ο Θέμος στην μ.Μ. (μετά Μάκη) εποχή; Στην αρχή ήτο τα μάλα αγχωμένος και νευρικός. Τόσο, που αντί να γελάω με τα αστεία του η φτωχή τηλεθεάτρια, σφιγγόμουν λες και είχα φάει δυο πιάτα γίγαντες. Μου μετέδωσε το άγχος του. Άσε, που κουράστηκα τόσο γρήγορα που μιλούσε.

Η Αλιμπέρτη έκανε φιλότιμες προσπάθειες να τον ξε-αγχώσει, δίνοντας του πάσα να αναφερθεί με τον δικό του τρόπο κυρίως στην κόντρα των ημερών μας «Θέμος ? Μάκης». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που ήταν ο άλλος προσκεκλημένος, τα κατάφερε καλύτερα κι έκανε τον Θέμο να νιώσει πιο άνετα. Άμα, έχει κάνει ο άνθρωπος χρόνια τηλέ- ψυχολόγος! Μίλησε η εμπειρία. Γενικά, η μεγάλη επιστροφή του Αναστασιάδη στην τηλεόραση, δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς και είναι λογικό. Με τόσα που σου συμβαίνουν, πού να βρεις την όρεξη να καυτηριάσεις τους άλλους, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό; Δεν πειράζει, next week!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]