Όχι άλλο κάρβουνο!

04.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη μία φορά να ακούσω για το εξιτήριο της Ελένης Μενεγάκη και της Κιμ Κίλιαν από το «Ιασώ» και να δω τις δηλώσεις τους κατά την αποχώρηση τους, θα πάω να συναντήσω την Μπρίτνεϊ Σπιαρς στο ψυχιατρείο!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη μία φορά να ακούσω για το εξιτήριο της Ελένης Μενεγάκη και της Κιμ Κίλιαν από το «Ιασώ» και να δω τις δηλώσεις τους κατά την αποχώρηση τους, θα πάω να συναντήσω την Μπρίτνεϊ Σπιαρς στο ψυχιατρείο! Από την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο παρακολουθούσα την έξοδο των δύο ευτυχισμένων μαμάδων και αναρωτιέμαι: αν η έξοδος του Μεσολογγίου γινόταν επί των ημερών μας, τι θα έκαναν τα κανάλια;

Γιατί, παρακολουθώντας τη διακαναλική σύνδεση με το «Ιασώ» το μεσημέρι της Παρασκευής, νόμιζα ότι γινόταν μία έξοδος ανάλογη με αυτή του Μεσολογγίου! Και δεν μας έφθανε αυτό και το Σαββατοκύριακο είχαμε επανάληψη της «εξόδου». Για να εμπεδώσουμε τα συγκινητικά λόγια της Ελένης, τις ατάκες του χαζομπαμπά Μάκη, αλλά και να βεβαιωθούμε ότι πάθαμε κατάθλιψη όσες είμαστε μόνες και 30 plus!

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Επί τρεις μέρες μας απασχολεί σε ποιον μοιάζουν οι μικρές. Στην Ελένη; Στον Μάκη; Στην Κιμ ή σε αχινό; Για την κόρη του Τριανταφυλλόπουλου και της Κίλιαν οι απόψεις διίστανται. Στης Μενεγάκη δεν χωράει αμφιβολία: είναι ίδια η μάνα της. Μάλιστα. Τι το ρεπορτάζ τελείωσε εκεί; Αμ δε. Πες μου, δεν είχες απορία να μάθεις πως αντέδρασαν τα παιδιά της Ελένης όταν πήγε στο σπίτι η μικρή; Μάτι δεν έκλεισα την Παρασκευή από την αγωνία: χάρηκε ο Άγγελος που η μαμά έκανε κορίτσι και όχι αγόρι; Η Λάουρα ζήλεψε; Ευτυχώς, την επόμενη μέρα και όλο το Σαββατοκύριακο μας είχαν λεπτομέρειες για το θέμα αυτό. Κι επειδή σε βλέπω ότι «καίγεσαι» να μάθεις, τα παιδιά το πήραν πολύ χαλαρά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]