Αποχωρεί η έγκυος Σίσσυ!

04.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την επίσκεψη του και στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» έκανε ο πελαργός κι εκεί που είπαμε ότι φέτος θα βγάλουμε τη χρονιά με εγκυμοσύνες, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την έκπληξη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την επίσκεψη του και στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» έκανε ο πελαργός κι εκεί που είπαμε ότι φέτος θα βγάλουμε τη χρονιά με εγκυμοσύνες, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την έκπληξη. Η συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι έγκυος, αλλά φευ η Σίσσυ δεν έχει σκοπό να «περάσει» την εγκυμοσύνη της μαζί μας. Όπως καλή ώρα η Ελένη Μενεγάκη.

Θέλει να την περάσει στο σπίτι της ήρεμα και να ξεκουραστεί, παρά να τρέχει με την κοιλιά τούρλα πρωινιάτικα στο στούντιο. Κάποιοι, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ο αγαπημένος Θοδωρής Μαραντίνης ήταν αυτός που της πρότεινε να μείνει στο σπίτι. Έτσι, η Σίσσυ αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή κι έμεινε τώρα ο Γρηγόρης να ψάχνει για την αντικαταστάτρια της. Αν και παίζει το σενάριο η Χρηστίδου να κάνει... guest εμφανίσεις και να είναι στην εκπομπή μία φορά την εβδομάδα.

«Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα», άλλα όπως και να το κάνουμε η αποχώρηση της Σίσσυς είναι μεγάλη απώλεια για τον Γρηγόρη. Ξέρεις τι είναι να έχεις την έγκυο μέσα στα πόδια σου και να μην μπορείς να την... εκμεταλλευτείς; Ειδικά, όταν ξέρεις ότι τα μηχανάκια της AGB παθαίνουν κάτι στη θέα μιας εγκύου κι αρχίζουν να «γράφουν» σαν τρελά. Εξάλλου, είδαμε τι συνέβη φέτος με την έγκυο Ελένη, η οποία ελάχιστες φορές έπεσε από την κορυφή. Κλότσαγε η μικρή την Μενεγάκη και το «κοντέρ» έπιανε 20%. Τέλος πάντων, μαζί με την αντικαταστάτρια θα έρθουν κι άλλα νέα πρόσωπα, σε μία προσπάθεια να ανακάμψει η εκπομπή και να ανέβουν τα νούμερα, που τελευταία πηγαίνουν πολύ άσχημα.