'Αδοξο τέλος...

09.04.2002
Aγαπημένη μου Ειρήνη, θυμάσαι έναν έρωτα μεγάλο που έβλεπες να γεννάται μπροστά στα μάτια σου και όλου του τηλεοπτικού κοινού, πριν από τρεις με τέσσερις μήνες περίπου; Ο λόγος για το Χρήστο Ξανθόπουλο και τη Δώρα Αρχοντάκη του Big Brother1. Τελικά, τα πράγματα μεταξύ τους είχαν άδοξο τέλος...
Aγαπημένη μου Ειρήνη,

θυμάσαι έναν έρωτα μεγάλο που έβλεπες να γεννάται μπροστά στα μάτια σου και όλου του τηλεοπτικού κοινού, πριν από τρεις με τέσσερις μήνες περίπου; Ο λόγος για το Χρήστο Ξανθόπουλο και τη Δώρα Αρχοντάκη του Big Brother1, οι οποίοι φέρονταν ως τα μάλα ερωτευμένοι, ο καθείς με τον τρόπο του φυσικά. Τελικά, τα πράγματα μεταξύ τους είχαν άδοξο τέλος - καθώς φαίνεται - και ούτε καν φίλοι δεν είναι τώρα πια...

Που λες, πριν από λίγο καιρό τα παιδιά του πρώτου κύκλου του Β.Β. είχαν προσκληθεί στην Κύπρο, προκειμένου να παραβρεθούν σε ένα πάρτυ φιλανθρωπικού σκοπού στη Μεγαλόνησο. Η Δώρα αρχικά είχε αρνηθεί, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχερώσεων, σχετικά με την κυκλοφορία του δίσκου της. 'Οταν όμως έμαθε ότι οι φήμες περί ενδεχόμενου νέου ειδυλλίου μεταξύ του αγαπημένου της Χρήστου και συναδέλφισσάς του στις δημόσιες σχέσεις του Antenna φούντωναν, και ότι εκείνος σκόπευε να την πάρει μαζί του στην Κύπρο, πήρε την μεγάλη απόφαση.

Τελευταία στιγμή, λοιπόν, πήρε το αεροπλάνο και ταξίδευσε, για να δει επιτέλους με τα μάτια της ότι η σχέση με τον Χρήστο δεν έχει προοπτικές, τουλάχιστον αυτόν τον καιρό... Τη βραδιά της εκδήλωσης, η Δώρα αντίκρυσε τον Χρήστο - μετά από τόσο καιρό - με τη νέα του αγαπημένη, ονόματι Αλέξια, ενώ οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά. Το πόσο πληγώθηκε κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, αν και οι περισσότεροι παραβρισκόμενοι (ανάμεσά τους ο Ντίνος, η Νικόλ και άλλα παιδιά από το Β.Β.1) κατάλαβαν τι ήταν αυτό που της χάλασε το κέφι.

Τώρα τι να πω εγώ βρε Ειρήνη μου... Η Δώρα είναι τω όντι πολύ ευαίσθητη κοπέλα και όσο βλέπαμε Β.Β. την συμπαθούσαμε πολύ. Λυπάμαι που βρέθηκε σε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση, όμως αυτά συμβαίνουν όταν η οπτική γωνία με την οποία βλέπεις έναν άνθρωπο αντίθετου φύλου δεν συμπίπτει με την δική του. Μακάρι να μπορούσαν να τα βρουν τα παιδιά, όμως κατά την ταπεινή μας γνώμη - και μια που η στήλη μας ''αναγκάζει'' να ασχολούμαστε με την καθημερινότητα κάποιων ανθρώπων - αξίζει σίγουρη μεγαλύτερης αντρικής προσοχής και τρυφερότητας... Κοτζάμ κουκλάρα είναι!

Πάντως, το ότι τα παιδιά έχουν χάσει κάθε επαφή (παρόλο που τότε όπως θυμάσαι ο mr Chris έλεγε ότι δεν θα χαθούν ποτέ...) το επιβεβαίωσε και ο φίλος και συνεργάτης της Δώρας στη δισκογραφική της δουλειά, Αντρέας Μικρούτσικος, σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό. ''Με τον Χρήστο νομίζω πως έχει ξεκόψει. Νομίζω ότι δεν ευδομίκησε η ιστορία, η ζωή τους οδηγεί σε ξεχωριστά μονοπάτια''.