Δύσκολες μέρες για Πάνο και Μελίνα

09.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, λίγο ακόμη από "χρυσοζεύγαρο" Μελίνα και Πάνο να έχουμε και δεν το γλιτώνουμε το...ζάχαρο. Οι δύο νέοι από το πρωί ίσαμε το βράδυ είναι μες στα σορόπια, τις γλύκες και τις αγκάλες, απολαμβάνοντας τις στιγμές λες και είναι οι τελευταίες.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Λίγο ακόμη από "χρυσοζεύγαρο" Μελίνα και Πάνο να έχουμε και δεν το γλιτώνουμε το...ζάχαρο. Οι δύο νέοι από το πρωί ίσαμε το βράδυ είναι μες στα σορόπια, τις γλύκες και τις αγκάλες, απολαμβάνοντας τις στιγμές λες και είναι οι τελευταίες. Το πανελλήνιο δεν μπορώ να πω ότι λιώνει στο κλάμα από τις τρυφεράδες του καθότι στη σύγχρονη ελληνική ιστορία έχουν περάσει καλύτερα ζευγάρια, όπως ο Τάσος με την Γκόλφω και ο Ξανθόπουλος με την Βούρτση. Ομολογώ, όμως ότι τα παιδιά καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες, προκειμένου να περάσουν στο πάνθεον των μεγάλων εραστών, με τον Πανούλη να έχει πάρει πατριωτικά το ρόλο του...καψουροπατέρα.

Με έναν κόμπο στο λαιμό (ίσα με ένα καρύδι) εξέφρασε στην καλή του το φόβο του για το πως θα βαστάξει να ζήσει χωρίς αυτήν. Εκείνη τον καθησύχασε, διότι στο Σπίτι έχει κι άλλες...αρχηγικές υποχρεώσεις που τρέχουν και πρέπει να τις προλάβει. Πάντως, ως σωστός τζέντλεμαν που είναι, προθυμοποιήθηκε να της δώσει το σπίτι του να μείνει, μέχρι να φύγει για την Κέρκυρα καθώς δεν είναι καιρός να δίνει λεφτά σε ξενοδοχεία. Ο Πάνος αντιμετωπίζει κι ένα άλλο πρόβλημα με τον Αλέξανδρο. Έχει την εντύπωση πως ο "φιλόσοφος", όταν δεν αναλύει το κιτάπι της ζωής, παραμονεύει το ζεύγος και σαν δει ότι είναι κάπου ξεμοναχιασμένο, τσουπ ωσάν φάντης μπαστούνης εμφανίζεται μπροστά τους.

Το πιστεύω του αυτό, το ανέφερε στο κολλητάρι του τον Γιώργο, ο οποίος δε φάνηκε να συμμερίζεται την άποψη του. Για να μην τον πικράνει, ερωτευμένος άνθρωπος που είναι, του μίλησε για μία λέξη, την καχυποψία και πόσο κακό κάνει στους ανθρώπους που υποφέρουν από αυτή. Οι υπόλοιποι συγκάτοικοι, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι, σκοτώνουν την ώρα τους, πότε με τον ύπνο και πότε με κανένα παιχνιδάκι, ενώ πότε πότε θυμούνται κι αυτούς που έφυγαν. Α, ο Πάνος σε ερώτηση: Σου λείπει κανείς από αυτούς που αποχώρησαν, απάντησε - τι άλλο; - Όχι. Ωστόσο, αναφέρθηκε στην Εφη για την οποία είπε πως θα μπορούσε να είχε μείνει στο Σπίτι αν δεν είχε επιλέξει...λάθος ανθρώπους. Εμ, ποιος της είπε να παίζει με την...Μπάρμπι και τις φίλες της;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ