Τράκαρε η Ρέα Τουτουνζή

09.04.2002
Αγαπημένε μου Θανούλη, την μάτιασαν την κοπέλα και τώρα την τρέχουν στα νοσοκομεία για να την κάνουν καλά... Ο λόγος για την Ρέα Τουτουνζή, η οποία τραυματίστηκε χθες το πρωί σε τροχαίο στην περιοχή της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της και, φυσικά, να πάθει σοκ από την τρομάρα της!
Αγαπημένε μου Θανούλη,

την μάτιασαν την κοπέλα και τώρα την τρέχουν στα νοσοκομεία για να την κάνουν καλά... Ο λόγος για την Ρέα Τουτουνζή, η οποία τραυματίστηκε χθες το πρωί σε τροχαίο στην περιοχή της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της και, φυσικά, να πάθει σοκ από την τρομάρα της!

Που λες, ήταν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν η Ρέα τράκαρε το Ford Ka της, στην οδό Λυκούργου στην Γλυφάδα, με αυτοκίνητο που κατευθυνόταν στην παραλιακή. Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και δυνατή, με αποτέλεσμα η Ρέα και η άλλη κοπέλα, οδηγός του Citroen με το οποίο τράκαρε το όμορφο μοντέλο, να μεταφερθούν εσπευσμένα στο ΝΙΜΤΣ.

Η Ρέα τηλεφώνησε αμέσως στον εδώ και καιρό αγαπημένο της Γιάννη Μετσοβίτη, ο οποίος έτρεξε να της συμπαρασταθεί. Στο νοσοκομείο, το γνωστό μοντέλο υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, κατά την οποία διαπιστώθηκε ράγισμα στον δεξί καρπό, αλλά και συγκεντρωμένο υγρό στην κοιλιακή χώρα. Πάντως, η κατάστασή της δεν κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, απλά χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες 48 ώρες, για προληπτικούς λόγους.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων προς τους γιατρούς, για το αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, εκείνοι απάντησαν ότι κάτι τέτοιο δεν κρίνεται απαραίτητο και ότι περιμένουν μόνο να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάστασή της.

Από το πλευρό της Ρέας δεν έλειψε ο σύντροφός της Γιάννης, αλλά και πλήθος φίλων της που ανησύχησαν όταν έμαθαν τα κακά μαντάτα... Πρώτη πάντως έφτασε στο νοσοκομείο η καλή της φίλη, Νόνη Δούνια, η οποία αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, τονίζοντας μόνο ότι δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Σιδερένια ωραία Ρέα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ