Αρναούτογλου: "Θα επιστρέψω στο πρωινό"!

23.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σου έλειψε; Τον πεθύμησες; Τι ποιον; Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καλέ. Λοιπόν, αν έχεις αρχίσει να νιώθεις ήδη σύνδρομο στέρησης και θέλεις να δεις ξανά τον Αρναούτογλου στην τηλεόραση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σου έλειψε; Τον πεθύμησες; Τι ποιον; Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καλέ. Λοιπόν, αν έχεις αρχίσει να νιώθεις ήδη σύνδρομο στέρησης και θέλεις να δεις ξανά τον Αρναούτογλου στην τηλεόραση σου έχω ευχάριστα νέα... ο Γρηγόρης θα επιστρέψει στο πρωινό! Το είπε ο ίδιος. Με στόμφο. Με ένταση. Εμένα, πάλι, μου ακούστηκε με απειλή.

Αλλά εδώ που τα λέμε (και δεν περιμέναμε ότι θα το λέγαμε) η απουσία του «Άρνι» είναι αισθητή. Πότε θα επιστρέψει, από ποιο κανάλι και γενικά περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρουμε. Απλά, ο ίδιος αποκάλυψε την πρόθεση του μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Φαντάζομαι ότι θα έσπασαν τα τηλέφωνα από ακροατές που με αγωνία έπαιρναν να μάθουν περισσότερα.

Και όχι, αγαπημένε μου, τούτη δεν ήτο η μόνη απειλή του Γρηγόρη. Στην ίδια εκπομπή, την ίδια μέρα έκανε κι άλλη μία. Μπορεί να μην παντρευτεί ποτέ!!!! Όχι που το είχαμε σίγουρο ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάντια Μπουλέ. Ο Γρηγόρης δεν θέλει να παντρευτεί επειδή πρέπει και τι θα πει ο κόσμος. Ούτε θα κάνει έναν γάμο για να ικανοποιήσει τους άλλους.

Προτιμά να μην παντρευτεί καθόλου, παρά με αυτό τον τρόπο. Κοίτα κάτι λάθος εντυπώσεις που είχαμε τόσα χρόνια. Ο Γρηγόρης, ως το «καλό παιδί και άξιο παλικάρι της τηλεόρασης» κανονικά θα έπρεπε να ήταν υπέρ των παραδόσεων και να τον ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου. Αλλά κοίτα που μας προέκυψε επαναστάτης. Θα βοηθάει και το μαλλί που το μάκρυνε τελευταία. Βέβαια, μην το δένεις ότι δε θα δούμε ποτέ γαμπρό τον Αρναούτογλου. Μπορεί να τη δει αλλιώς και να πει ότι θέλει να παντρευτεί με κόσμο. Τι να πω. Με μπέρδεψε.