Φωτιά στα κόκκινα και η Πόπη... πυροσβέστης!

22.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, τον ΣΚΑΙ έκανε η Πόπη Τσαπανίδου και το μόνο που θύμιζε την προ δύο εβδομάδων Πόπη της κρατικής τηλεόρασης ήταν το ύφος της εκπομπής.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, τον ΣΚΑΙ έκανε η Πόπη Τσαπανίδου και το μόνο που θύμιζε την προ δύο εβδομάδων Πόπη της κρατικής τηλεόρασης ήταν το ύφος της εκπομπής. Γιατί όλα τα υπόλοιπα είχαν αλλάξει. Να πάρουμε από την εμφάνιση της παρουσιάστριας; Άφησε στην άκρη τα φορέματα με πιο συντηρητικά χρώματα που φορούσε στη ΝΕΤ και είπε να προτιμήσει ένα φόρεμα στο κόκκινο της φωτιάς.

Από εκείνο που έκανε κάποτε πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη και άλλες κυρίες των πρωινών. Επίσης, κατσάρωσε μαλλί και σε συνδυασμό με το μακιγιάζ και την ψηλοτάκουνη γόβα (από την οποία ξεκίνησε να μας... συστήνει την Πόπη ο φακός) η Τσαπανίδου ήταν μία άκρως εκρηκτική παρουσία. Δεν πα να έλεγε στην εκπομπή της για λοιμούς και καταποντισμούς, για αρρώστιες και φτώχιες; Εσύ ο τηλεθεατής δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Κι αν νομίζεις ότι το κόκκινο χρώμα περιορίστηκε στο φόρεμα της παρουσιάστριας, γελιέσαι. Τίγκα στις κόκκινες πινελιές ήταν το στούντιο, το οποίο σε τίποτε δεν θύμιζε το ψυχρό της ΝΕΤ. Τεράστιο, με τραπέζι, καναπέ και πολλά (μα πολλά όμως) λινκ, το σκηνικό θύμιζε τουλάχιστον BBC. Αν και να σου πω, με τόσο κόκκινο, σου θύμιζε και λίγο από... TV Magic. Αφού κάθε φορά που σε πήγαινε (ούτε ανάσα δεν μας άφησε να πάρουμε, από τις τόσες φορές) στην επόμενη σύνδεση νόμιζες ότι θα ξεπροβάλλει ο Τσουκαλάς. Ή ο Άκης.

Προηγουμένως, την Πόπη υποδέχτηκαν οι Βασίλης Λυριτζής - Δημήτρης Οικονόμου και όλοι μαζί μίλησαν για το άγχος της πρεμιέρας. Αν και το δίδυμο ξεκίνησε λέγοντας ότι στη νέα στέγη νιώθουν σαν στο σπίτι τους και λες και ήταν εκεί πολλά χρόνια. Δεν παρέλειψαν, δε, να πειράξουν την Τσαπανίδου για το αποχαιρετιστήριο κλάμα πριν δύο εβδομάδες, ρωτώντας την αν θα ρίξει ένα και στην πρεμιέρα. Η ίδια απάντησε ότι διαφημιστικά θα ήταν καλό, διότι το πρώτο είχε πολλά χτυπήματα στο youtube. Αλλά συγνώμη, με τόσο κόκκινο πού να βρει την όρεξη και το πάτημα να δακρύσει; Να τσουγκρίσει αυγά μπορεί...