Παπαδάκης: "Είχα πουλήσει τη ζωή μου στο διάολο"

22.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι συνηθισμένος σε βαρύγδουπες δηλώσεις. Μετά από τόσα χρόνια το έχουμε πάρει χαμπάρι, αλλά μπορώ να σου πω ότι κάθε συνέντευξη του εγώ τη διασκεδάζω τα μάλα. Και γιατί όχι αγαπημένε μου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι συνηθισμένος σε βαρύγδουπες δηλώσεις. Μετά από τόσα χρόνια το έχουμε πάρει χαμπάρι, αλλά μπορώ να σου πω ότι κάθε συνέντευξη του εγώ τη διασκεδάζω τα μάλα. Και γιατί όχι αγαπημένε μου, όταν διαβάζω να λέει: «Στην tv πουλάς συχνά τη ζωή σου στον διάολο. Κι εγώ την έχω πουλήσει». Πες μου εσύ, αν άλλος παρουσιαστής έχει κάνει ανάλογη δήλωση. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενδεχομένως, που του αρέσουν κάτι τέτοια.

Στο «Πρώτο Θέμα» μίλησε ο Παπαδάκης και ήταν πολύ αποκαλυπτικός. Παραδέχτηκε ότι όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής του παρουσίας έχει κάνει πολλά λάθη και δε θεωρεί τον εαυτό του άμεμπτο. Αποκαλύπτει ότι έχει κάνει συμβιβασμούς και ότι δεν έλεγε πάντα την αλήθεια. Οοοο Τζορτζ. Ενώ υπήρξαν στιγμές στη ζωή του που τον ενδιέφεραν περισσότερο τα νούμερα της AGB. Ο Παπαδάκης αναφέρθηκε και στις δύο ατάκες του που όλοι (ω τι σύμπτωση) τις πήραμε ως σπόντα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιαννη Λάτσιο.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» είπε μέσα από την εκπομπή του, «μη νομίζετε ότι τα διαζύγια φέρνουν πελατεία»!!! Εμείς καταλάβαμε αυτό που καταλάβαμε, αλλά ο Παπαδάκης επιμένει ότι δεν πήγαινε για το ζεύγος που είναι φίλοι του, αλλά το έλεγε γενικά για τα διάσημα ζευγάρια που έχουν εκπομπή στην τιβί και χωρίζουν. «Για σκεφτείτε τηλεοπτικά ζευγάρια να χωρίζουν για να κάνουν τηλεθέαση» είπε και αναρωτιέσαι εσύ, με ποια αφορμή πέταξε τη σπόντα; Ξέρει κάποιο ζευγάρι που χώρισε για τούτο το λόγο; Επίσης, τη φράση «Δεν θα χαλάσω το σπίτι μου για την τηλεθέαση» την είπε για ένα θέμα που είχε στην εκπομπή του και όχι για τους φίλους του, Ελένη και Γιάννη. Τα συμπεράσματα δικά σου.