Γιατί έφυγε από την Ελλάδα η Νίνι;

23.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήρθε, προκάλεσε αίσθηση με τη φωνή της, έκανε (άθελα της) από δυο χωριά χωριάτες Γιώργο Θεοφάνους και Sony, την είπε στο Νίκο Μουρατίδη (η μοναδική παίκτρια ριάλτι όλα αυτά τα χρόνια)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήρθε, προκάλεσε αίσθηση με τη φωνή της, έκανε (άθελα της) από δυο χωριά χωριάτες Γιώργο Θεοφάνους και Sony, την είπε στο Νίκο Μουρατίδη (η μοναδική παίκτρια ριάλτι όλα αυτά τα χρόνια), βγήκε δεύτερη στον τελικό του X Factor κι έφυγε για την πατρίδα της. Όχι με τη θέληση της, αλλά ας όψεται η άτιμη η βίζα.

Ο λόγος (για ποια άλλη;) για τη Νίνι, η οποία αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Γεωργία επειδή έληξε η βίζα της και δεν μπορούσε να μείνει άλλο στην Ελλάδα. Η ίδια είναι στεναχωρημένη από την εξέλιξη και όπως δηλώνει, περιμένει να βρει δουλειά για να μας έρθει ξανά. Ναι, χαζέ και τα μπουζούκια ανανεώνουν βίζες. Αρκεί, να βρει μια θέση στην πίστα. Γιατί, διαφορετικά αντίο όνειρο στην Ελλάδα. Και τσάμπα τόσος ντόρος γύρω από το πρόσωπο της. Μέχρι στιγμής, η Νίνι δεν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά ελπίζει να γίνει και αυτό και κάποια στιγμή να συνεργαστούν.

Όσο για το Νίκο Μουρατίδη και την ατάκα του ότι «πούλησε» την ιστορία με το παιδί της για να παραμείνει στο παιγνίδι (τότε του είχε απαντήσει: συγνώμη που είμαι και μάνα), η Νίνι αρνείται ότι έκανε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στενοχωρήθηκε με τον Μουρατίδη και δεν πίστευε στα αυτιά της ότι την κατηγορούσε για κάτι τέτοιο. «Δεν πιστεύω ότι μία μάνα θα ξεπουλούσε μία τέτοια ιστορία για να γίνει διάσημη» λέει η Νίνι, δηλώνοντας στο τέλος ότι αγαπάει τον Μουρατίδη. Αλλά κι εκείνος την αγαπάει κατά βάθος. Πολλή αγάπη έπεσε στο φετινό X Factor, δε βρίσκεις;