Μενεγάκη: δεν γλίτωσε ούτε από τον Λάκη!

17.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επέστρεψε ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Τσαντίρι» του και όλοι είχαμε μεγάλη αγωνία (καλά άλλοι την είχαν μικρότερη την αγωνία) αν μεταξύ άλλων θεμάτων της επικαιρότητας, θα αναφερθεί κ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επέστρεψε ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Τσαντίρι» του και όλοι είχαμε μεγάλη αγωνία (καλά άλλοι την είχαν μικρότερη την αγωνία) αν μεταξύ άλλων θεμάτων της επικαιρότητας, θα αναφερθεί και στον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. Οι δυο τους είναι φίλοι γι’ αυτό και μας έτρωγε η περιέργεια πώς θα χειριστεί την ιστορία. Εξάλλου, ακόμη θυμόμαστε τις φωτογραφίες των δύο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο, πάνω σε σκάφος.

Και μάλλον αυτό θα θυμόταν και η Ελένη και θα περίμενε ότι ο φίλος και «συγκάτοικος» της στην στέγη του Alpha θα της φερόταν πιο... τρυφερά. Αλλά παλιά. Ο Λαζόπουλος ξεκίνησε φορώντας ξανθιά περούκα, με λελουδικό στο αυτί και τραγουδώντας: «Φεύγω, δεν πάει άλλο πια, χωρίζω, στα παίρνω και δεν στα χαρίζω και μη σε νοιάζει πια για μένα. Φεύγω και αν τα νούμερά μου πάνε πίσω, Γιαννάκη μου μπορεί να σου γυρίσω, αλλά δεν έρχομαι ΑΝΤ1». Κάτι μας λέει ότι η Ελένη δε σηκώθηκε πάνω να ρίξει μια στροφή. Ούτε δυνάμωσε φωνή. Γιατί, αν της άρεσε το άσμα θα το έπαιζε στην εκπομπή της μαζί με τα υπόλοιπα αποσπάσματα από το «Τσαντίρι».

Στη συνέχεια ο Λάκης και γι αρκετή ώρα σατίρισε τον υπερβολικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι εκπομπές το διαζύγιο. Και ναι εκεί η Ελένη θα έπρεπε να ένιωσε ότι ο φίλος της προστατεύει. Ειδικά, στο σημείο που απάντησε στο σχόλιο της Μιμής Ντενίση ότι εκείνη επέλεξε να χωρίσει καλοκαίρι που δεν υπήρχαν τα μεσημεριανά, ο Λάκης είπε ότι παντρεύτηκε όταν υπήρχαν οι κάμερες. Μεταξύ μας, κάποιος έπρεπε να την βάλει στη θέση της, διότι να σχολιάσει ο απλός θνητός που στο γάμο του έχει τον φωτογράφο της γειτονιάς, αλλά να σχολιάσει και η κάθε celebrity που παντρεύεται με πέντε κάμερες του Star;

Τέλος πάντων, μετά από την παρένθεση για τις τηλεοπτικές εκπομπές, ο Λάκης έκανε δυο σχόλια για το διαζύγιο, αλλά τι δύο... φαρμακερά! «Ους η κάμερα συνέζευξε, κάμερα χωριζέτο» είπε και σχολίασε τον χωρισμό του ζεύγους με ένα ανέκδοτο. «Στην περίπτωση Μενεγάκη - Λάτσιου έγινε ότι γίνεται σε όλους τους γάμους. Τα πρώτα τρία χρόνια ο άνδρας μιλάει και η γυναίκα ακούει, τα επόμενα τρία χρόνια η γυναίκα μιλάει και ο άνδρας ακούει. Τον έβδομο χρόνο μιλάνε και οι δύο μαζί και τους ακούνε οι γείτονες. Ε, ήρθε η ώρα να τους ακούσουν οι γείτονες»!!!