Εγκαταλείπει το πρωινό η Ελένη;

17.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή την περίοδο όλο σενάρια και φήμες φουντώνουν γύρω από το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Πότε αφορούν την προσωπική της ζωή και πότε την επαγγελματική της. Μην ξεχνάς ότι τον Ιούνιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή την περίοδο όλο σενάρια και φήμες φουντώνουν γύρω από το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Πότε αφορούν την προσωπική της ζωή και πότε την επαγγελματική της. Μην ξεχνάς ότι τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιο της με τον Alpha κι εδώ που τα λέμε, άργησε να μας απασχολήσει (ας όψεται το διαζύγιο) το θέμα. Γιατί, δε λήγει κάθε χρόνο συμβόλαιο Μενεγάκη.

Κι αν προ χωρισμού οι φήμες την ήθελαν να επιστρέφει μετά Βαΐων και Κλάδων στον ΑΝΤ1 λόγω Γιάννη Λάτσιου, τώρα (αν δεν έχουν επανασυνδεθεί μέχρι τότε) τα πράγματα, καταλαβαίνουμε όλοι, ότι γίνονται πιο δύσκολα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η Ελένη εγκαταλείπει το πρωινό (νταμπλάς εδώ) και μετακινείται στην βραδινή ζώνη (εδώ τζιζ). Όχι, στον Alpha παραμένει κανονικά.

Ναι μεν (λένε τα δημοσιεύματα) ότι οι Γερμανοί έχουν εκενευριστεί με την όλη ιστορία του διαζυγίου και όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το συμβόλαιο της είναι πολύ υψηλό, όμως (για να λέμε και την αλήθεια) η Μενεγάκη είναι «γερό» χαρτί και δεν το χάνεις εύκολα. Τώρα, δεν ξέρω αν το καις, διότι η περίπτωση να κάνει βραδινό σόου είναι λίγο ρίσκο. Εξάλλου, η Μενεγάκη τόσα χρόνια στο μόνο που είχε δοκιμαστεί εκτός «καφέ» ήταν τα καλλιστεία. Αν και τα έκανε με μεγάλη επιτυχία. Για συμπαρουσιαστής της ακούγεται ο Νίκος Μουτσινάς, οποίος αφήνει συνέχεια σπόντες από την εκπομπή. Α, λένε επίσης ότι ο μισθός της θα είναι κατά πολύ μειωμένος. Δύσκολοι καιροί για... βασίλισσες!