Δύσκολα τα πράγματα για την Ελένη!

12.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σα να μην πέρασε μια εβδομάδα, είναι η κατάσταση στην πρωινή ζώνη. Μετά από μία εβδομάδα αναταράξεων, έντονων συγκινήσεων, απανωτών εγκεφαλικών και ισχυρού σοκ, που προκάλεσε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σα να μην πέρασε μια εβδομάδα, είναι η κατάσταση στην πρωινή ζώνη. Μετά από μία εβδομάδα αναταράξεων, έντονων συγκινήσεων, απανωτών εγκεφαλικών και ισχυρού σοκ, που προκάλεσε ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη, η ηρεμία στον πίνακα της AGB (γιατί αλλού να μην είσαι σίγουρος ότι επικρατεί σχετική ηρεμία) επανήλθε. Για να είμαι πιο συγκεκριμένη, επανήλθε η γνώριμη σε όλους κατάσταση.

Οι Καραμεροχαριτάτοι στην πρώτη θέση, η Ελένη στη δεύτερη και μην αποκλείεις σύντομα να περάσει και στην τρίτη θέση, όπως στην προ διαζυγίου εποχή. Την δεύτερη εβδομάδα η ζωντοχήρα Ελένη δεν ήταν τόσο εύθυμη, ήταν όμως καλύτερα σε διάθεση. Και όσο το κέφι της μες στην εβδομάδα ανέβαινε, τόσο κατέβαιναν τα νούμερα. Για να φθάσουμε Τετάρτη και Πέμπτη, όπου το δίδυμο του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην κορυφή.

Μάλιστα, την Πέμπτη ο «Καφές» της Μενεγάκη ήταν πίσω σχεδόν τέσσερις μονάδες, διαφορά που δεν ξέρω αν και οι αντίπαλοι της περίμεναν. Και σαν να μην της έφθανε αυτό, ανεβαίνουν και οι «πεντάμορφοι» του Mega. Δύσκολα τα πράγματα και όπως ακούγεται, ήδη η Ελένη νιώθει τα νευράκια της λίγα να τεντώνονται, προσπαθώντας να βρει τρόπους να ανακάμψει. Γιατί, φευ, τα τρελά νούμερα που έφερε ο χωρισμός της τις πρώτες μέρες, μήτε που κατάφερε να τα κρατήσει. Το αντίθετο, τα έχασε και φτου από την αρχή, που φέτος δεν τη θέλει καθόλου.