Τι έγινε στον τελικό του X Factor!

14.02.2010
Η φετινή χρονιά θέλει στους θρόνους να στρογγυλοκάθονται άνδρες και για του λόγου το αληθές, ο Νίκος Μουρατίδης από το βράδυ της Παρασκευής είναι ο νέος «βασιλιάς». Του X Factor,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η φετινή χρονιά θέλει στους θρόνους να στρογγυλοκάθονται άνδρες και για του λόγου το αληθές, ο Νίκος Μουρατίδης από το βράδυ της Παρασκευής είναι ο νέος «βασιλιάς». Του X Factor, να μην μπερδευόμαστε. Κι ας είναι καλά ο παίκτης του Σταύρος, ο οποίος πού να περίμενε όταν άφηνε την μπανιέρα του (εκεί τραγουδούσε) στην Κύπρο ότι εκείνος θα ήταν ο μεγάλος νικητής του παιγνιδιού, «τρώγοντας» στη στροφή μανάδες, συγκροτήματα - υπερπαραγωγή, εκλεκτά μωρά.

Στον μεγάλο τελικό, οι 48 Ώρες του Γιώργου Λεβέντη, παρόλο που παρουσίασαν ένα show αφιερωμένο στον Μάικλ Τζάκσον κι έκαναν τους κριτές να σηκωθούν όρθιοι να τους χειροκροτούν και την Κατερίνα Γκαγκάκη να ωρύεται ότι τελικά θέλει αυτοί να κερδίσουν, δεν τα κατάφεραν και αρκέστηκαν στην τρίτη θέση. Βλέπεις, ο κόσμος δεν «μάσησε» από το show. Και δεν μάσησε ούτε από την ιστορία της μάνας Νίνι, η οποία για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, άξιζε την πρώτη θέση και όχι την δεύτερη. Και στις δύο εμφανίσεις της στον τελικό, ήταν συγκλονιστική, αποδεικνύοντας ότι έχει τεράστια φωνή, μακράν την καλύτερη στο X Factor.

Αλλά όταν βλέπεις από κάτω κοριτσάκια να κλαίνε από αγωνία για τον Σταύρο, τότε μην περιμένεις να τα συγκινήσει ούτε η φωνή, ούτε το δράμα της, που είπε ο Μουρατίδης ότι το «πούλησε». Εδώ που τα λέμε, η Νίνι έφτασε ανέλπιστα ψηλά. Όσο για τον Σταύρο; Και ο ίδιος δεν περίμενε να νικήσει, ο οποίος αποχώρησε από το παιγνίδι με συμβόλαιο και αυτοκίνητο.

Διάφορα από τον τελικό:

- Το καρφί του Σταύρου ότι αν είχε μάνατζερ τον Γιώργο Θεοφάνους ή την Κατερίνα Γκαγκάκη δεν θα έφτανε στον τελικό.

- Η απάντηση του Θεοφάνους στη σπόντα του Σταύρου, λέγοντας ότι καλή η ελευθερία σε μία συνεργασία, αλλά πρέπει κάπου να μπαίνουν και όρια

- Να μου το θυμηθείς, αυτή είναι η νέα κόντρα. Θεοφάνους - Σταύρος. Ο νικητής του «X» δήλωσε αργότερα στις κάμερες ότι θέλει να συνεργαστεί με τη Νίνι, αλλά όχι με τον Θεοφάνους γιατί έχουν διαφορετικές απόψεις.

- Η Νίνι μπορεί να περηφανεύεται ότι «Εγώ δεν φοβήθηκα τον Μουρατίδη». Στην σπόντα του ότι «πούλησε» την ιστορία με την κόρη της, απάντησε «Συγνώμη που εκτός από τραγουδίστρια είμαι και μάνα»!

- Συγνώμη, αλλά για να καταλάβω. Την Παρασκευή παρακολουθούσαμε τον τελικό του ελληνικού X Factor; Οι παίκτες έλεγαν ξένα τραγούδια, κάποιοι από τους καλεσμένους το ίδιο. Ο Sakis έπαιρνε συνέντευξη στα αγγλικά. Όσοι δεν είχαν το Proficiency εκείνο το βράδυ είδαν Αγγελική Νικολούλη. Να καταλαβαίνουν και τι παρακολουθούν.

- Στον τελικό του «Super Idol» πριν λίγα χρόνια, είχαμε ένα παρόμοιο ζευγάρι στον τελικό. Πρώτος είχε βγει ο Κύπριος, Σταύρος Κωνσταντίνου (και συνονόματος του φετινού νικητή) και δεύτερη η Γεωργιανή, Τάμτα, η οποία μάθαινε τότε ελληνικά, ενώ ήταν μητέρα μίας κόρης. Για την ιστορία (και όχι μην το λάβει υπόψη του αυτός ο Σταύρος) η Τάμτα κάνει λαμπρή καριέρα, ενώ τα ίχνη του Κωνσταντίνου αγνοούνται