Καρβέλας - Πάνια: στα δικαστήρια για μία... κουζίνα!

12.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται ότι έχουν γι’ ακόμη μία φορά η Αννίτα Πάνια με το Νίκο Καρβέλα, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο τσακ γλίτωσαν το αυτόφωρο. Και όλα αυτά για μία...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται ότι έχουν γι’ ακόμη μία φορά η Αννίτα Πάνια με το Νίκο Καρβέλα, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο τσακ γλίτωσαν το αυτόφωρο. Και όλα αυτά για μία... κουζίνα! Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, αφορμή στάθηκε μία μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ζεύγους η δικηγόρος, Χρύσα Εψίμου.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, η ίδια εκπροσωπεί μία εταιρεία επίπλων κουζίνας και τηλεφώνησε στην Πάνια εκ μέρους των πελατών της για να διεκδικήσει ένα χρέος της ύψους 20 χιλιάδων ευρώ, από αγορά κουζίνας που είχε κάνει πριν τρία χρόνια. Όπως λέει η δικηγόρος, η Αννίτα στην αρχή ήταν ευγενική μαζί της, λέγοντας ότι η κουζίνα ήταν δώρο της εταιρείας προς τα εκείνη. Η δικηγόρος τη ρώτησε, αν της τη χάρισαν για διαφημιστικούς λόγους και η παρουσιάστρια της είπε «όχι», αλλά από τη στιγμή που προοριζόταν για δύο διάσημους ανθρώπους και στο σπίτι τους μπαίνουν μόνο διάσημοι άνθρωποι, αυτό για την εταιρεία ήταν η καλύτερη διαφήμιση.

Για να μη στα πολυλογώ, η Πάνια εκεί που ήταν ήρεμη, άρχισε τα «γαλλικά» στην δικηγόρο, για να πάρει στη συνέχεια το τηλέφωνο ο Καρβέλας και να συνεχίσει το μπινελίκωμα. Η δικηγόρος, όπως λέει, προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά τους κι έτσι κατέθεσε εναντίον τους μήνυση. Μάλιστα, ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς (το ζευγάρι μένει Πολιτεία), πήγε περιπολικό σπίτι τους για να τους πάει αυτόφωρο, αλλά έλειπαν και στο τσακ το γλίτωσαν. Αλλά, όπως φαίνεται, η ιστορία θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Αυτά.