Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι δεν γούσταραν να ασχοληθούν με το διαζύγιο!

12.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα κράτησε η λαχτάρα των ΚαραμεροΧαριτάτων και το κοίταγμα της πλάτης της ζωντοχήρας Ελένης. Το δίδυμο του ΑΝΤ1 επέστρεψε στην πρώτη θέση και (ω τι σύμπτωση;) βγήκε στην Ελεονώρα Μελέτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα κράτησε η λαχτάρα των ΚαραμεροΧαριτάτων και το κοίταγμα της πλάτης της ζωντοχήρας Ελένης. Το δίδυμο του ΑΝΤ1 επέστρεψε στην πρώτη θέση και (ω τι σύμπτωση;) βγήκε στην Ελεονώρα Μελέτη να μιλήσουν γενικώς και ειδικώς! Τι λένε; Η Ελένη έχει ξανά νευράκια; Σήμερα να δεις που σίγουρα θα έγιναν τσαταλάκια.

Εδώ, εγώ παρακολουθούσα τον Χαριτάτο να λέει ότι «δεν γουστάραμε να ασχοληθούμε με το διαζύγιο» και με έπιανε κάτι με την... ανωτερότητα του (να την πω), περιφρόνηση (να το πώ;) Είπε ακόμη ότι πρόκειται για μία δυσάρεστη ιστορία, που αφορά δύο ανθρώπους που γνωρίζουν κι έχουν συνεργαστεί και δεν ήθελαν να ασχοληθούν. Και μην ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Λάτσιος είναι διευθυντής τους. Και μη νομίζεις ότι έχουν πρόβλημα μαζί του. Όχι, όχι. Είναι σούπερ γουάου οι σχέσεις τους και κάτι σπόντες που έλεγαν στην προ διαζυγίου εποχή «κάποιοι από την οικογένεια μας κοιτάζουν περισσότερο τους απέναντι» δεν ήταν αυτό που νομίζαμε.

Τα παιδιά όταν έλεγαν «απέναντι» εννοούσαν τους γείτονες του ΑΝΤ1 στην απέναντι πολυκατοικία. Εκεί, στο ρετιρέ. Εμείς, καταλάβαμε λάθος. Όπως καταλάβαμε λάθος ότι ο Χαριτάτος πέταξε σπόντα για τα νούμερα με το διαζύγιο και την επιστροφή τους στην κορυφή. «Πολλοί μπορεί να περίμεναν να κρατήσει αυτό δυο εβδομάδες, περισσότερο ή και μια ολόκληρη καριέρα».

Ή το άλλο του οικογενειάρχη Καραμέρου, ο οποίος είπε ότι θα προσπαθούσε να μην χωρίσει για χάρη των παιδιών, αλλά αν δεν γινόταν, τότε θα το έκανε σε «νεκρή» περίοδο για να μην προκαλέσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι, δεν ήταν σπόντα αυτή, ούτε καρφί. Ο άνθρωπος μίλησε ως «επώνυμος» οικογενειάρχης!