Τα δάκρυα της Πόπης Τσαπανίδου!

12.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόπη Τσαπανίδου κι επισήμως τέλος από τη ΝΕΤ. Η γνωστή παρουσιάστρια την Παρασκευή έκανε το τελευταίο της «Συμβαίνει Τώρα» και καταλαβαίνεις, αγαπημένε μου, ότι η μέρα αυτή ήτο μέσα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόπη Τσαπανίδου κι επισήμως τέλος από τη ΝΕΤ. Η γνωστή παρουσιάστρια την Παρασκευή έκανε το τελευταίο της «Συμβαίνει Τώρα» και καταλαβαίνεις, αγαπημένε μου, ότι η μέρα αυτή ήτο μέσα στη συγκίνηση. Ε, τόσα χρόνια στην κρατική τηλεόραση η Πόπη μια συγκίνηση παραπάνω για τον αποχωρισμό θα την είχε.

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να πει το «αντίο» στους επί χρόνια συνεργάτες της, αλλά και στον κόσμο, δάκρυα πλημμύρησαν τα μάτια της. Η φωνή της έσπασε και η Πόπη δεν κατάφερε να κρατήσει τη συγκίνηση. Α στο καλό της, μας πήραν κι εμάς τα ζουμιά πρωινιάτικα. Εξάλλου, την είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Και τώρα θα πρέπει να την συνηθίσουμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το ίδιο ισχύει και με το δίδυμο Λυριτζής - Οικονόμου, οι οποίοι επίσης θα μας «καλημερίζουν» από εκεί. Και οι δύο άνδρες ήταν συγκινημένοι, αφού πέρασαν χρόνια στην κρατική τηλεόραση, αλλά όπως είπαν στο τέλος σημασία έχει να λες "καλημέρα" και όχι από που τη λες.