Αγριεύει η κόντρα Μικρούτσικου - Ρουμπέση!

11.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Στ’ άρματα, στ’ άρματα» που τη σήμερον ημέρα είναι «στα μεσημεριανά, στα μεσημεριανά» βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η Δήμητρα Ρουμπέση και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η Δήμητρα έκανε το λάθος να μιλήσει και να πει ότι χώρισε, επειδή τον έπιασε με άλλη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στ’ άρματα, στ’ άρματα» που τη σήμερον ημέρα είναι «στα μεσημεριανά, στα μεσημεριανά» βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η Δήμητρα Ρουμπέση και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η Δήμητρα έκανε το λάθος να μιλήσει και να πει ότι χώρισε, επειδή τον έπιασε με άλλη, ξεχνώντας ότι ο «κατηγορούμενος» είναι ο πατριάρχης των σκληρών ριάλιτι στην Ελλάδα. Σιγά μην άφηνε ο Μικρούτσικος να κατηγορείται έτσι και να μην αντιδράσει. Κι εννοείται να μην διαψεύσει τα περί κέρατου.

Επειδή, μπροστά δεν ήμασταν, δεν ξέρουμε ποιος λέει αλήθεια. Ωστόσο, δίνουμε έναν πόντο στην Ρουμπέση, καθώς το παρελθόν του Μικρούτσικου δεν είναι υπέρ του. Και μπορεί σήμερα ο Κώστας Χαρδαβέλλας να ασχολείται με τις Πύλες του ανεξήγητου, ο Ανδρέας βρήκε αλλού βήμα για να δώσει τις απαντήσεις του. Ας είναι καλά το ίντερνετ, τα περιοδικά και τα μεσημεριανά. Ο Μικρούτσικος, λοιπόν, όχι μόνο διαψεύδει (όπως σου είπα), αλλά κάνει και φο-βε-ρες αποκαλύψεις. «Μου είχες βάλει κοριό, αλλά κατέγραψες άνθρακες» λέει στην επιστολή του στο Troktiko για την Δήμητρα και το ίδιο υποστηρίζει παντού.

Απορία: τον άντρας της στο Big Brother δεν τον έβλεπε; Τόσες κάμερες τότε, δεν τις δίδαξαν κάτι; Πώς να παρακολουθεί κάποιον; Με κοριό πας να πιάσεις τον Μικρούτσικο; Από τα λόγια του θα βγάλεις τα ντοκουμέντα; Ακόμη κι ένας κοριός αδυνατεί να καταγράψει Μικρούτσικο. Μετά από κάποια φάση μπουκώνει το μηχάνημα.

Ωστόσο, στην ιστορία δεν μας έφθαναν Μικρούτσικος και Ρουμπέση, μπαίνει στη μέση και η Σοφία Βόσσου η οποία ως πρώην υπερασπίζεται τον Ανδρέα. Τι να πω. Εδώ και αν σηκώνω τα χέρια ψηλά. Άντε να βγει και η Φωτεινή Γεωργαντά για την υπεράσπιση του. Τι είπε η Βόσσου; Ο Ανδρέας της είχε εξομολογηθεί ότι η Δήμητρα τον παρακολουθούσε.

«My name is Bond, James Bond». Πάντως, η Ρουμπέση ζήτησε από τον Μικρούτσικο να σταματήσει το θέμα εδώ και να μην ασχοληθεί ξανά. Ελπίζω να μην πιστεύει ότι θα την ακούσει. Ήταν να μην τσιγκλίστει ο Ανδρέας και πάρει φόρα. Α, και σε αυτό το διαζύγιο έχουμε εξώδικα, μόνο που προς το παρόν τα στέλνουν μεταξύ τους. Ή για την ακρίβεια, απειλούν να τα στείλουν, όπως έκανε την Πέμπτη η Ρουμπέση μέσα από το Super Star. «Ανδρέα, αν ξαναμιλήσεις για εμένα, θα σου στείλω εξώδικο». Μπρρρ.