Πρόταση γάμου στα γενέθλια της!

11.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ήθελε η Φαίη να κρυφτεί και η χαρά δεν την άφηνε». Με χαρές και με τραγούδια μπήκε η Σκορδά την Τετάρτη στην εκπομπή, ενώ το χαμόγελο ευτυχίας είχε φτάσει ως τα αυτιά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ήθελε η Φαίη να κρυφτεί και η χαρά δεν την άφηνε». Με χαρές και με τραγούδια μπήκε η Σκορδά την Τετάρτη στην εκπομπή, ενώ το χαμόγελο ευτυχίας είχε φτάσει ως τα αυτιά. Μέχρι τον... γύρο του θριάμβου έκανε η παρουσιάστρια και όχι δεν σήκωσε κούπα, αλλά μία τεράστια κοτρόνα - μπριγιάν (σωστά δεν το λέω;) Καλά κατάλαβες. Η πολυπόθητη πρόταση γάμου της έγινε.

Ο Γιώργος Λιάγκας κι επισήμως της ζήτησε να παντρευτούν. Λίγο σαν τον κάβουρα δεν πηγαίνει ο Λιάγκας; Πρώτα ορίζουν ημερομηνία γάμου και μετά της κάνει πρόταση γάμου; Δηλαδή μετά τον γάμο, θα πάνε στους δικούς της για να δώσουν λόγο; Άντε θα τον δικαιολογήσω διότι ο άνθρωπος περίμενε την κατάλληλη μέρα για να της κάνει την πρόταση. Για να μη σου πω ότι το είχε προσπαθήσει και νωρίτερα, αλλά η Φαίη πεταγόταν σαν την μπιμπι μπιμπ και χαλούσε την έκπληξη του ανθρώπου.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Λιάγκας τα κατάφερε. Μήπως γι’ αυτό πανηγύριζε την επόμενη μέρα η Φαίη; Το σκηνικό έγινε σε σικ εστιατόριο των Αθηνών την ημέρα των γενεθλίων της. Της έβγαλε το μπριγιάν και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. Σνιφ, σνιφ. Α, η Φαίη μέσα στη χαρά της, ίσα που του αφιέρωσε τραγούδι Μαζωνάκη «Σαν δυο σταγόνες...».