Μήπως μας δουλεύει ψιλό γαζί η Δήμητρα;

11.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω ποια από τις τέσσερις (Σεράινα, Μαρία, Μόνικα και Ιωάννα) θα γίνει το Next Top Model, όμως, σίγουρα η Δήμητρα είναι η Top πρωταγωνίστρια του παιγνιδιού. Από τον καιρό που ήταν μέσα στο παιγνίδι, η 19χρονη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω ποια από τις τέσσερις (Σεράινα, Μαρία, Μόνικα και Ιωάννα) θα γίνει το Next Top Model, όμως, σίγουρα η Δήμητρα είναι η Top πρωταγωνίστρια του παιγνιδιού. Από τον καιρό που ήταν μέσα στο παιγνίδι, η 19χρονη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, καθότι ήτο μία γλωσσοκοπάνα (με την καλή έννοια) και μισή, που δεν άφηνε τίποτε να πέσει κάτω. Για όλες είχε μία κακή κουβέντα να πει, ενώ ήταν και η μοναδική από τις παίκτριες που ήξερε πού συμμετείχε και τι έπρεπε να κάνει.

Πρόσφερε θέαμα και το παραδέχεται η ίδια, λέγοντας ότι είχαν απέναντι τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη κι έπρεπε να «τον φάμε». Το βιολί αυτό το συνεχίζει και τώρα που αποχώρησε από το παιγνίδι κι ένα έχω να πω, παίζει να είναι από τις πιο υποψιασμένες και ξύπνιες παίκτριες που έχουν πάρει ποτέ μέρος σε ριάλιτι. Η Δήμητρα αν και 19 χρονών ξέρει καλά πώς να παίζει το παιγνίδι και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση ή συνέντευξη γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Ποιες δηλώσεις της να πάρουμε και ποιες να αφήσουμε. Από το one night stand που έκανε σε διακοπές μετά από πέντε μέρες σερί πιώματος; Από εκείνες για την Βίκυ Καγιά, όπου λέει «όταν εγώ γεννιόμουνα, η Καγιά μεσουρανούσε επαγγελματικά», λέγοντας την εμμέσως πλην σαφώς «γριά»; Για να μην αναφερθούμε για τις δηλώσεις της για τον Χάρη Χριστόπουλο, που στάζουν μέλι και μυρίζουν γιασεμί.

Σε άλλες περιπτώσεις, θα έλεγα ότι η μικρή Δήμητρα εντυπωσιάστηκε, σχεδόν ερωτεύτηκε τον γοητευτικό γκριζομάλλη καθηγητή της, που παρεμπιπτόντως μυρίζει τόσο όμορφα. Αλλά όχι. Η Δήμητρα δεν είναι μία συνηθισμένη 19χρονη κοπέλα και ναι έχω πολλές επιφυλάξεις για τα λόγια ενθουσιασμού προς τον Χριστόπουλο. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν κάποιες φήμες για τον γνωστό φωτογράφο και το 19χρονο μοντέλο και τι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους... Εγώ, πάλι, ένα έχω να πω. Η Δήμητρα μου κάνει ότι πριν μπει στο παιγνίδι αντί να μάθει κάνα σχεδιαστή (πέραν του Τίμη Παρίση), έμαθε τους κανόνες της δημοσιότητας και πώς να την χειρίζεται.