Μενεγάκη - Λάτσιος στέλνουν εξώδικα!

10.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μήνυση στην εφημερίδα που έβγαλε πρώτη την φήμη ότι χωρίζουν έκαναν οι «Brangelina», οι οποίοι έχουν πια αγανακτήσει με όλους που κάθε λίγο και λιγάκι βγάζουν ότι χωρίζουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μήνυση στην εφημερίδα που έβγαλε πρώτη την φήμη ότι χωρίζουν έκαναν οι «Brangelina», οι οποίοι έχουν πια αγανακτήσει με όλους που κάθε λίγο και λιγάκι βγάζουν ότι χωρίζουν. Για τους δράκους και τα υπόλοιπα που γράφουν για τους ίδιους, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί δείχνουν να αδιαφορούν, σε μία κίνηση να δείξουν ότι εκείνοι ξέρουν την αλήθεια.

Οι δικοί μας «Brangelina», οι «Μενελάτσιοι» στέλνουν εξώδικα στα κανάλια, ζητώντας να «σεβαστούν τους ίδιους και τα παιδιά τους» και να σταματήσουν να αναφέρονται στον χωρισμό τους. Διαφορές μεταξύ των δύο ζευγαριών; Οι πρώτοι μηνύουν τις φήμες και οι δεύτεροι απαιτούν να μη μιλήσει κανείς για τον χωρισμό τους, τον οποίο οι ίδιοι δημοσιοποίησαν με το περίφημο δελτίο Τύπου. Κοινά σημεία μεταξύ των ζευγαριών; Έχουν εκθέσει στη δημοσιότητα την οικογενειακή τους ζωή και τα παιδιά τους (και δεν αναφέρομαι στις... παπαράτσι φωτογραφίες) περισσότερο από κάθε άλλο διάσημο ζευγάρι.

Και τώρα τι; Η Μενεγάκη, που είχε κάνει σε ζωντανή σύνδεση τον γάμο της και είχε περάσει τις τρεις εγκυμοσύνες της με τον κόσμο και τα κανάλια, είχε τηλεοπτικά συνεργεία στις βαφτίσεις και στις καλοκαιρινές της διακοπές έδινε συνέντευξη και φωτογραφιζόταν (επίσημα) με τα τρία της παιδιά, ζητάει τώρα σεβασμό. Χα. Και είναι σίγουρη ότι θα την ακούσουν;

Πρώτο που έλαβε το «ραβασάκι» από την Ελένη είναι το Star, που σιγά μην άφηνε αναπάντητο το εξώδικο. Ζήτησε, λοιπόν, από τους τηλεθεατές να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή. Και μετά από αυτή προχώρησε κανονικά στα θέματα που είχε ετοιμάσει από το «διαζύγιο της δεκαετίας». Έτσι είναι. Και η Μενεγάκη με τον Λάτσιο που είναι άνθρωποι (και μάλιστα πετυχημένοι) των ΜΜΕ, θα πρέπει να ξέρουν πώς λειτουργούν αυτά.