Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι ξανά πρώτοι, η Ελένη δεύτερη!

09.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που όλοι περιμέναμε, έγινε. Αν και είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε να γίνει τόσο γρήγορα. Το σοκ από τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο ξεπεράστηκε σύντομα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που όλοι περιμέναμε, έγινε. Αν και είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε να γίνει τόσο γρήγορα. Το σοκ από τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο ξεπεράστηκε σύντομα από τους τηλεθεατές, οι οποίοι από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα μετά την ανακοίνωση χωρισμού από το «Μενεγάγκιγχαμ» είπαν να επιστρέψουν στις φετινές τους συνήθειες. Ποιες είναι αυτές; Το δίδυμο Γιώργος Καραμέρος - Σπύρος Χαριτάτος, οι οποίοι επέστρεψαν δυναμικά στην κορυφή.

Η Ελένη, η οποία την Δευτέρα πέταξε την βέρα από το δεξί, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή της ζωντοχήρας, πέρασε στη δεύτερη θέση. Φαίνεται ότι ο κόσμος όσο είδε για τον χωρισμό της, είδε. Και όσο την είδε θλιμμένη, την είδε. Τώρα που βεβαιώνονται ότι η Ελένη συνέρχεται (περιόρισε τα αχ, βαχ, γελάει κι έβαψε τη ρίζα στο μαλλί) μπορούν με ήσυχη τη συνείδηση τους να αλλάξουν κανάλι και να το βάλουν στους απέναντι.

Εξάλλου, εκείνοι την Δευτέρα είχαν καλεσμένος τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με την αδελφή/ερωμένη του στη σειρά και όσο να κάνει το πρωταγωνιστικό δίδυμο του «4» είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την γλωσσού Δήμητρα του Next Top Model. Δε λέω ωραιότατη η Δήμητρα και τα είπε ακόμη πιο ωραία, αλλά για άλλη ζώνη. Όχι την πρωινή. Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις:

«10 με 1 Μαζί»: 21,3%
«Καφές με την Ελένη»: 19%
«Όμορφος κόσμος»: 14,6%
«Συμβαίνει Τώρα»: 14,3%