Δε μιλάνε Μενεγάκη - Λάτσιος!

10.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σκηνές όπου ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη αποχωρούν με το ίδιο αυτοκίνητο από το «Μενεγάγκιχαμ» να τις ξεχάσεις. Το πρώην λατρεμένο ζεύγος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σκηνές όπου ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη αποχωρούν με το ίδιο αυτοκίνητο από το «Μενεγάγκιχαμ» να τις ξεχάσεις. Το πρώην λατρεμένο ζεύγος σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό, από τη μέρα που ο Λάτσιος έφυγε από τα Μελίσσια έχει κακές σχέσεις. Σχεδόν δε μιλάνε μεταξύ τους, ενώ όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός τους, αποφεύγουν τα πολλά πολλά μεταξύ τους.

Όταν εκείνος πηγαίνει στο σπίτι, εκείνη αποφεύγει να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ ανταλλάζουν τυπικές κουβέντες μόνο για χάρη των παιδιών τους, αφού δεν θέλουν να καταλάβουν το παραμικρό. Ούτε να τους μεταφέρουν την ένταση.

Ωστόσο, συναντιούνται σχεδόν καθημερινά καθώς ο Λάτσιος επισκέπτεται τα παιδιά τους. Μάλιστα, το περασμένο σαββατοκύριακο, ο Λάτσιος βρέθηκε ξανά στο σπίτι, ενώ τα παιδιά δεν βγήκαν καθόλου, γιατί έξω από το σπίτι ήταν ξανά τηλεοπτικά συνεργεία.