Ξανά μαζί Αλεξανδράτου - Ψωμόπουλος;

09.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Την ώρα που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις από τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, η Τζούλια Αλεξανδράτου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Την ώρα που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις από τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, η Τζούλια Αλεξανδράτου προσπαθεί να βρει τρόπο μπας και κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον του κόσμου. Γιατί βλέπεις, με το που έσκασε το διαζύγιο της Ελένης και κυκλοφορούν κάτι φήμες για «πονηρές» φωτογραφίες, όλοι ξέχασαν την Τζούλια, τον Χρήστο Ψωμόπουλο και τα ροζ dvd τους.

Μία που λιποθύμησε η Τζούλια σε μαγαζί στην Σύρο και μία που αδιαφόρησαν όλοι. Τα παράθυρα έκλεισαν για εκείνη. Ακόμη και το σπιτάκι του ενός εκατομμυρίου ευρώ που αγόρασε στην Εκάλη με τις οικονομίες της, πέρασε σχεδόν στα ψιλά. Τι να κάνει και το έρμο το κορίτσι, απηύδησε και είπε να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του Ψωμόπουλου.

Τουλάχιστον αυτό έδειχνε ένα παπαράτσι βίντεο, στο οποίο το ζευγάρι(;) φιλιόταν. Με πάθος. Περισσότερα δεν ξέρουμε, διότι στο Star ίσα που βρήκαν λίγο χώρο να παίξουν το βιντεάκι. Μετά έσκασε και το κεράτωμα της Δήμητρας Ρουμπέση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μην περιμένεις να ασχοληθούν περισσότερο με την Τζούλια. Πάντως, το βράδυ της Δευτέρας ο Ψωμόπουλος είχε πάει στον Θέμο Αναστασιάδη (άλλος άνθρωπος με κοντό μαλλί. Τώρα μάλιστα είναι ωραίο αγόρι), αλλά απέφευγε να αναφερθεί στο όνομα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, λόγω τω δέκα χιλιάδων ευρώ που πρέπει να δίνει κάθε φορά που λέει το όνομα της.