Ο Θέμος έδειξε "επίμαχη" φωτογραφία της Ελένης

09.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες όλο για επίμαχες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις «πονηρές» διακοπές της στην Άνδρο ακούγαμε και επίμαχες φωτογραφίες δεν βλέπαμε. Τέτοιο μυστήριο δεν θυμάμαι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες όλο για επίμαχες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις «πονηρές» διακοπές της στην Άνδρο ακούγαμε και επίμαχες φωτογραφίες δεν βλέπαμε. Τέτοιο μυστήριο δεν θυμάμαι να είχαμε ζήσει ξανά. Και ούτε αγωνία. Το δελτίο του Star εννοείται ότι είχε κάνει σημαία τις φωτογραφίες και παρόλο που τις τελευταίες μέρες μας διαφήμιζαν ότι θα τις δείξουν (και καθόμασταν εμείς σαν χαβάνια να τις δούμε, τρομάρα μας) στο τέλος μόνο φωτογραφίες δεν βλέπαμε.

Ώσπου την Δευτέρα το βράδυ βγήκε ο Θέμος Αναστασιάδης και μέσα από το «Όλα 10» έβαλε σε όλους τους «διαζυγιολόγους Μενεγάκη» τα γυαλιά. Παρουσίασε μία αυθεντική φωτογραφία από τις διακοπές της Ελένης στην παραλία της Άχλας και μάντεψε.... Η παρουσιάστρια δεν ήταν μόνη. Στην ίδια παρέα βρισκόταν η κουμπάρα της, Τζένη Μπαλατσινού και λίγο παραδίπλα ο περιβόητος 40χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, όπου έμενε το καλοκαίρι η Ελένη με τα παιδιά της. Ναι, αυτός που τον παρουσιάζουν ως την «πέτρα του σκανδάλου».

Αυτό που απόλαυσα αγαπημένε μου, δεν ήταν το θέμα της φωτογραφίας, αλλά το βλέμμα της Ελεονώρας Μελέτη. Α, ξέχασα να σου πω ότι ήταν καλεσμένη στο «Όλα 10» και ήταν σχεδόν σίγουρη ότι η φωτογραφία που θα έδειχνε ο Θέμος θα ήταν προϊόν φωτομοντάζ (συνηθίζει να κάνει τέτοιες πλάκες) ή δεν θα την έδειχνε καθόλου, όπως κάνουν οι ίδιοι στο κανάλι τους. Και όταν είδε την παρέα στα βραχάκια, χλόμιασε, ξεροκατάπινε, έσκασε που είχε το αποκλειστικό μία σατιρική εκπομπή και ουχί η δική της που είναι του... ενημερωτικού. Αξέχαστο θα μου μείνει το βλέμμα της Μελέτη. (Χοχο)

Στα της φωτογραφίας, δεν έδειχνε και τίποτε το φοβερό και τρομερό. Τις δύο κουμπάρες ξαπλωμένες στην παραλία να συζητούν με τον επιχειρηματία. Η Ελένη γελούσε με εκείνον (αλλά αυτό δεν είναι κακό, διότι γελάει με όλους) και η Μπαλατσινού κοιτούσε γενικά. Τίποτε το πονηρό δεν είχε η φωτογραφία. Απλά το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι η Μενεγάκη γνωρίζεται με τον 40χρονο άνδρα. Αλλά αυτό δε νομίζω να το αρνήθηκε κανείς.