Ρουμπέση: "Έπιασα τον Ανδρέα με άλλη γυναίκα"!!!

08.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποια Ελένη Μενεγάκη; Όσο σοκαριστικό κι αν σου φαίνεται, υπάρχει ένα διαζύγιο πολύ πιο ενδιαφέρον και spicy από της Ελένης. (Γκαντεμιά κι αυτή, ακόμη και στον χωρισμό της, βγαίνουν άλλοι με καλύτερη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποια Ελένη Μενεγάκη; Όσο σοκαριστικό κι αν σου φαίνεται, υπάρχει ένα διαζύγιο πολύ πιο ενδιαφέρον και spicy από της Ελένης. (Γκαντεμιά κι αυτή, ακόμη και στον χωρισμό της, βγαίνουν άλλοι με καλύτερη ιστορία από τη δική της και τραβούν την προσοχή). Και για να μη σε κρατώ σε αγωνία... Βγήκε η Δήμητρα Ρουμπέση στο «Super Star» και αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο επειδή τον έπιασε με άλλη γυναίκα!!! Πώς το είπε ο Ανδρέας; «Έζησα την προσωπική μου Αϊτή»; Αυτός είναι σεισμός που προκάλεσε η Δήμητρα.

Αφορμή για να ξέσπασε η Ρουμπέση και να προβεί στις αποκαλύψεις ήταν μία συνέντευξη του Μικρούτσικου στο Star και που αναφερόταν στον χωρισμό τους. Η Δήμητρα θίχτηκε και μάλλον σκεπτόμενη το «και κερατού και δαρμένη;» είπε να μιλήσει. Αλήθεια, αυτό με τον δαρμένο και την δαρμένη είναι πολύ της μόδας τελευταία. (χοχο) Και για να μη σε κρατώ σε αγωνία, η Δήμητρα πριν δύο χρόνια επέστρεψε ξαφνικά από ένα ταξίδι της στην Κω και όταν πήγε στο σπίτι τον είδε με μία άλλη γυναίκα.

Όχι άγνωστη, αφού η εν λόγω ανήκε στο φιλικό τους περιβάλλον. Ήταν του σπιτιού. Η Δήμητρα ταράχτηκε με το σκηνικό (λογικό) αλλά να κάνει ένα τσαφ να τους πιάσει στα πράσα δεν το έκανε. Οπότε όταν του είπε μετά τι έγινε, εκείνος αρνείτο τα πάντα, λέγοντας της το κλασικό «δεν ήταν αυτό που νομίζεις». Από εκεί και πέρα ο χωρισμός ήταν μονόδρομος. Από τη στιγμή, δε, που εκείνος έλεγε ότι ήταν «παρανοϊκή». Περιμένω αντίδραση Μικρούτσικου, ο οποίος με τόσους σεισμούς στη ζωή του έχει καταντήσει... κορινθιακός.