Πού είναι οι πεθερές, οεο;

08.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες κάτι μου έλειπε από την οθόνη του Alpha. Βρε κάτι μου έλειπε και δεν μπορούσα να καταλάβω τι. Ώσπου, νομίζω ότι το βρήκα. Δεν παίζεται το τρέιλερ του «Μια νύφη για τον γιο μου»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες κάτι μου έλειπε από την οθόνη του Alpha. Βρε κάτι μου έλειπε και δεν μπορούσα να καταλάβω τι. Ώσπου, νομίζω ότι το βρήκα. Δεν παίζεται το τρέιλερ του «Μια νύφη για τον γιο μου»! Πού είναι οι πεθερές οεο;; Και τα βλαστάρια τους; Φαίνεται ότι τους «έφαγαν» οι ανύπαντροι αγρότες, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη πέραση. Και που να το φαντάζονταν οι αγρότες, τους οποίους στα χωριά τους λένε «γεροντοπαλίκαρα» άμα περνάνε τα 30, ότι στην τηλεόραση θα θεωρούνταν περιζήτητοι γαμπροί.

Φαίνεται, όμως, ότι και ο Alpha δεν το περίμενε. Όπως δεν περίμενε ότι το κόνσεπτ με τις πεθερές που ψάχνουν νύφη για το γιο τους, δεν θα πετύχαινε. Όπως ακούγεται και παρατηρούμε στις οθόνες μας τελευταία, το ενδιαφέρον των υποψήφιων νυφών ήταν μικρό και οι άνθρωποι του καναλιού αποφάσισαν να επιστρατεύσουν άρον άρον το «Αγρότης μόνος ψάχνει» που είχε μεγάλη επιτυχία. Ήδη ξεκίνησε το τρέιλερ για τις συμμετοχές.

Όσο για τους ανύπαντρους μαμάκηδες; Η τύχη τους αγνοείται. Εδώ που τα λέμε θα έπρεπε να το περίμεναν στο κανάλι. Υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθεί γυναίκα για έναν άντρα που συμμετέχει σε ένα τέτοιο παιγνίδι; Που πήγε με την μαμά του και ψάχνει νύφη; Άσε, που κατά την παρουσίαση τους όλοι μα όλοι βγήκαν ως οι απόλυτοι μαμάκηδες που η μανούλα τους βάζει να φάνε κι εκείνοι δεν κουνάνε τον απαυτό τους να βάλουν ούτε ένα ποτήρι νερό. Και σε ρωτώ ποια γυναίκα θα ενδιαφερόταν; Από τη στιγμή, δε, που όλες οι πεθερές είχαν άποψη πώς θέλουν τη νύφη. Χα. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα πάνε να μπλέξουν με Ελληνίδα πεθερά; Μωρέ, αγρότες και μόνο αγρότες.