Μικρούτσικος: "Έζησα την δική μου Αϊτή"!

08.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήτο η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στα ερτζιανά, μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Αλλά και μετά από ένα χρόνο εξαφάνισης από τη δημοσιίοτητα. Ο Μικρούτσικος ξεκίνησε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 κι ένα έχω να πω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήτο η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στα ερτζιανά, μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Αλλά και μετά από ένα χρόνο εξαφάνισης από τη δημοσιίοτητα. Ο Μικρούτσικος ξεκίνησε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 κι ένα έχω να πω. Ο Ανδρέας και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του, με τον ίδιο ακαταλαβίστικο τρόπο μιλάει. Τον γνωστό Μικρουτσικικό λόγο, που αν στην τηλεόραση χανόσουν μετά την δεύτερη σειρά της ατελείωτης πρότασης, στο ραδιόφωνο να δεις.

Δεν κατάλαβα γρι απ’ όσα είπε, προτιμώντας να αλλάξω σταθμό. Και να περάσω σε τραγούδι. Οπότε δεν άκουσα αν ο Μικρούτσικος αναφέρθηκε στον ένα χρόνο εξαφάνισης του. Ωστόσο, το έκανε την περασμένη Πέμπτη, όποτε κι έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Και είπε πολλά. Με τον δικό του τρόπο, εννοείται, αλλά ήταν όλα σημαντικά. Και είναι να αναρωτιέσαι πώς ένας άνθρωπος από το ζενίθ έφτασε στο ναδίρ, σε όλα τα επίπεδα. Και ειδικά ο Ανδρέας, ο οποίος για χρόνια παρουσίαζε το ριάλιτι των άλλων, τώρα ζει και περιγράφει το δικό του ριάλιτι. Που μοιάζει απίστευτο.

Αν και για τον ίδιο, οι δύσκολες ώρες που πέρασε τον προηγούμενο χρόνο ήταν «η προσωπική μου Αϊτή». Ανδρέας is back ο γιααααα! Εντάξει, ο παρουσιαστής έζησε ένα προσωπικό εφιάλτη, όπου είχε ξεκόψει απ’ όλους, έβλεπε μόνο τον γιο του (και όχι τόσο συχνά), ενώ με τους μόνους που μιλούσε ήταν οι κλητήρες που θυροκολλούσαν τις κλήσεις στην πόρτα του και τα σκυλιά του.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Μικρούτσικος είχε πάρει πολλά κιλά, αφού το μόνο που έκανε όλη τη μέρα ήταν να τρώει και να καπνίζει. Και να βλέπει αθλητικά. Δεν έβγαινε από το σπίτι καθόλου και για να καταλάβεις, τα σκουπίδια τα έβγαζε ο γιος του, Στέργιος. Ωστόσο, στο τέλος κατάφερε να βγει από τον εφιάλτη, αν και τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμη. Όσο για το διαζύγιο του με την Δήμητρα Ρουμπέση; Λέει ότι πέρυσι τον χειμώνα ήταν κοντά στο να τα ξαναβρούν, αλλά λόγω των οικονομικών του προβλημάτων, δεν ήθελε να την βάλει σε αυτή τη διαδικασία. Έχουν, δε να μιλήσουν από τον περασμένο Μάιο.