Μενεγάκη: "Ήταν δική μου απόφαση..."

08.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό φέρεται να είπε η Ελένη στη μοναδική δήλωση που έκανε μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιάννη Λάτσιο. Και εννιά μέρες μετά έβγαλε τη βέρα από το δεξί χέρι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στις εννιά του μακαρίτη, η Ελένη έβγαλε τη βέρα». Όσο απολαύσαμε τον ολόχρυσο χαλκά στο χέρι της Ελένης, τον θαυμάσαμε. Τώρα, θα πρέπει να ξεχάσουμε την βέρα της, αφού η Μενεγάκη εννιά μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιάννη Λάτσιο, αποφάσισε να την βγάλει. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε να μάθουμε γιατί την προηγούμενη εβδομάδα την φορούσε, ούτε γιατί με το ξεκίνημα της νέας την πέταξε.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το πέταγμα της βέρας συνοδεύτηκε με μία αλλαγή στην εμφάνιση και τη διάθεση της. Μετά τα τζιν, τα μακό μπλουζάκια (και τα πουκάμισα του αμερικανικού Νότου) και το ελαφρύ μακιγιάζ, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην παλιά (καλή) της εμφάνιση. Σήμερα η Ελένη φορούσε ένα ροζ μίνι φόρεμα με ζωγραφισμένες πέρλες, στο μαλλί είχε φούξια στεκάκι και το κυριότερο; Επέστρεψε το ρουζ. Γιατί εδώ που τα λέμε, Μενεγάκη με λίγο ρουζάκι δεν πάει. Αν δεν είναι το μαγουλάκι της τίγκα στην κοκκινίλα, δεν έχει νόημα.

Γενικά, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι αλλάζει σελίδα στη ζωή της και σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας έκανε και την πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό της. «Ήταν δική μου απόφαση» φέρεται να είπε η Ελένη και είναι να απορείς. Αφού η ίδια αποφάσισε να χωρίσει, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα έμοιαζε με πρωταγωνίστρια σε αρχαία τραγωδία; Κανονικά, είσαι έτσι όταν σε χωρίζουν, όχι όταν χωρίζεις; Και αφού εκείνη αποφάσισε να χωρίσει, την βέρα γιατί την φορούσε την προηγούμενη εβδομάδα; Μήπως τόσα χρόνια είχε πρηστεί το δάχτυλο και δεν έβγαινε; Και βγήκε τώρα;