Μενεγάκη - Λάτσιος: συμβουλεύονται επικοινωνιολόγο;

05.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου. Είδαμε και ακούσαμε για πρώτη φορά στην «Πρωινή Μελέτη»μία βόμβα (μπουμ) που αφορά το πρώην (πλέον) ζεύγος Ελένη Μενεγάκη ? Γιάννης Λάτσιος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου. Είδαμε και ακούσαμε για πρώτη φορά στην «Πρωινή Μελέτη» μία βόμβα (μπουμ) που αφορά το πρώην (πλέον) ζεύγος Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος. (Είδες τι καλός άνθρωπος είμαι; Μας είπαν να μην το ξεχάσουμε κι εγώ δεν ξεχνώ!!!) Και πάμε στην βόμβα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Μενεγάκη και Λάτσιος συμβουλεύονται επικοινωνιολόγο για το πώς να χειριστούν τη δημόσια εικόνα τους μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

Μάλιστα, οι δυο τους επισκέφθηκαν τον πολύ γνωστό επικοινωνιολόγο (έχει δουλέψει και για πολιτικά κόμμα) το βράδυ της Δευτέρας και αναμένεται να συναντηθούν ξανά τις επόμενες μέρες. Κι απορείς εσύ ο έρμος ο τηλεθεατής γιατί τούτο το ζεύγος δεν είναι σαν τα υπόλοιπα του κόσμου. Που όταν είναι στα χωρίσματα πηγαίνουν σε σύμβουλο γάμου, μπας και σώσουν κάτι ή γενικά να συμβουλευτούν τι πρέπει να κάνουν όταν υπάρχουν κιόλας παιδιά.

Σε επικοινωνιολόγο να τους πει πώς θα διαχειριστούν την εικόνα τους για να μην δώσουν δικαιώματα στο χωριό ή στη γειτονιά δεν πηγαίνουν. Οπότε καταλαβαίνεις αγαπημένε μου ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι το λιγότερο προκλητικό από πλευράς τους και κυρίως από την παρουσιάστρια. Γιατί, αν πιστέψουμε ότι η «διάθεση» της επηρεάζεται από τις συμβουλές ενός επικοινωνιολόγου και δεν είναι αυθεντικές, τότε τι να πεις; Όλα για την μόστρα;

Σύμφωνα με αυτά που ακούσαμε το πρωί (και ειλικρινά δεν θέλουμε να πιστέψουμε), ο επικοινωνιολόγος συμβούλευσε δύο πράγματα την Μενεγάκη. «Ή δε μιλάς καθόλου για το θέμα και εμφανίζεται μες στην τρελή χαρά όπως πρώτα». Ή «εμφανίζεσαι μπροστά στους τηλεθεατές δείχνοντας ακριβώς όπως αισθάνεσαι, ένα ψυχολογικό ράκος, μια μητέρα που στενοχωριέται». Της τόνισε, όμως, ότι κάθε μέρα θα πρέπει η ψυχολογία της να δείχνει σημάδια βελτίωσης και να φαίνεται ότι δεν χάνει την αισιοδοξία της!

Και πάμε στο τι έγινε στην εκπομπή όλη την εβδομάδα. Την Δευτέρα, πρώτη μέρα στην μετά χωρισμού εποχή, η Μενεγάκη ήταν... Μεγάλη Παρασκευή. Μαυροφορεμένη, δεν έσκαγε το χειλάκι της. Η δεύτερη μέρα κύλησε με πολλά αχ, βαχ και κάποιες σπόντες. Η τρίτη ήταν πιο αισιόδοξη. Έβαλε ροζ μπλουζάκι, έριχνε κάποιο γελάκι, ενώ υποσχόταν στον κόσμο ότι θα γίνει καλά. Θα αντέξει, ευχαριστώντας τους που την αγαπάνε.

Την τέταρτη μέρα (Τσικνοπέμπτη) δεν μασκαρεύτηκε, αλλά έβαλε λευκό παντελόνι, το μακιγιάζ της ήταν ελαφρώς πιο έντονο, ενώ γελούσε. Την Πέμπτη μέρα (και μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό) η Ελένη μας βομβάρδιζε με αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Τα αχ και βαχ περιορίστηκαν, το γέλιο σιγά σιγά επανέρχεται, ενώ μας ξεκαθάρισε ότι του χρόνου την τσικνοπέμπτη θα είναι καλά. Εντάξει, και πάλι μας υπενθύμιζε ότι δεν είναι καλά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η βαριά κατάθλιψη. Τα συμπεράσματα δικά μας.