Χώρισαν Κατσούλης - Κοτανίδου

14.03.2002
Αγαπημένη μου Μαίρη, άλλο ένα ζευγάρι χώρισε, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Πρόκειται για τον Κρατερό Κατσούλη και την Εύα Κοτανίδου, ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια της showbiz, που ποτέ δεν μας ενόχλησε και πάντα μας έδινε θετική... αύρα. Πολύ στενοχωρήθηκα, όταν το έμαθα και δυστυχώς πρέπει να το ανακοινώσω...
Αγαπημένη μου Μαίρη,

άλλο ένα ζευγάρι χώρισε, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Πρόκειται για τον Κρατερό Κατσούλη και την Εύα Κοτανίδου, ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια της showbiz, που ποτέ δεν μας ενόχλησε και πάντα μας έδινε θετική... αύρα. Πολύ στενοχωρήθηκα, όταν το έμαθα και δυστυχώς πρέπει να το ανακοινώσω...

Βέβαια, λεπτομέρειες δεν ξέρω και ούτε πιστεύω ότι είναι καλό να εισβάλεις στην προσωπική ζωή του άλλου, για να μάθεις με το ''έτσι θέλω'' γιατί, πότε και πως χώρισε! Αυτό, πάντως, που μου είπαν άνθρωποι που... έμαθαν, είναι ότι το πιεσμένο πρόγραμμα ρουτίνας των δυο τους είναι που ράγισε το γυαλί, εν όψει γάμου, και ότι δεν μπόρεσαν να το ξανακολλήσουν.

Αυτό που επίσης έμαθα είναι ότι ο Κρατερός το έχει πάρει πιο χαλαρά το θέμα, είναι πιο ρεαλιστής, λέγοντας ''η ζωή συνεχίζεται'', ενώ η Εύα έχει καταβεβληθεί και δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει ακόμα. Με το ζόρι, λέει, πάει στα γυρίσματα της εκπομπής της ''Να η ευκαιρία'', ενώ όλοι της φίλοι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, με όποιο τρόπο μπορούν.

Τι να κάνεις, Μαίρη μου, στη ζωή όλα μπορούν να ανατραπούν. Εμείς να ευχηθούμε και στους δύο ψυχραιμία (γιατί μπορεί και τον Κρατερό να τον έχει πάρει από κάτω, απλά να μην το δείχνει) και, αν όχι να τα ξαναβρούν κάποτε, να είναι πάντα ευτυχισμένοι, όπως θέλουν και μπορούν!