Η Γιαγκούση και το ντόπερμαν

14.03.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Λίτσα Γιαγκούση τα ξημερώματα της Τρίτης. Η αοιδός βρέθηκε σε μία τρυφερή ανάπτυξη των αισθημάτων ζωοφιλίας της με ένα ντόπερμαν, όπου το αχάριστο ζώο γύρισε και τη δάγκωσε στο πρόσωπο.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Λίτσα Γιαγκούση τα ξημερώματα της Τρίτης. Η αοιδός βρέθηκε σε μία τρυφερή ανάπτυξη των αισθημάτων ζωοφιλίας της με ένα ντόπερμαν, όπου το αχάριστο ζώο γύρισε και τη δάγκωσε. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο σκύλος πήγε κι εκδήλωσε τα...αντί-λιτσακικά του αισθήματα με μία τεράστια δαγκωνιά στο πρόσωπο της.

Η Λίτσα και ο φίλος της - ιδιοκτήτης του ζώου - ταράχθηκαν μόλις είδαν τα αίματα στο πρόσωπο της κι αμέσως πήγαν στο "Υγεία". Εκεί, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι πρώτες διαγνώσεις είναι καθησυχαστικές, μια και το δάγκωμα δεν είναι μεγάλο. Η αοιδός από την πρώτη στιγμή που τη βρήκε το κακό, τηλεφώνησε στον κολλητό της Γιάννη Καραλή να του πει τα καθέκαστα και να σπεύσει στο νοσοκομείο να της τείνει μία χείρα βοηθείας. Να της πει μια κουβέντα να την καθησυχάσει "Α, ρε Λίτσα κάνουν τέτοια παιγνίδια με άγνωστα σκυλιά;".

Τα παιγνίδια στα οποία αναφέρεται ο γνωστός συνθέτης είναι η...επιρρέπεια της Γιαγκούση όταν βλέπει σκυλί να του πιάνει το κεφάλι και με ταρακουνήματα του τύπου "Τι σκυλάκι είσαι εσύ;" να τον φέρνει στη μούρη της για ένα ρουφηχτό φιλί. Το ίδιο συνέβη και τα ξημερώματα της Τρίτης, με τη διαφορά ότι το ντόπερμαν δε χαμπάριαζε από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αντιδρώντας με τρόπο βίαιο και...απωθητικό. Τώρα, η Λίτσα βρίσκεται στο σπίτι της και ξεκουράζεται, ενώ σε περίπτωση που το σημάδι από τη δαγκωματιά δε φύγει, τότε θα κάνει πλαστική επέμβαση.