Η Μπάρμπα στο Ψυρρή Live

26.02.2002
Αγαπημένε μου Βασίλη, έκπληξη προκάλεσε στο ευρύ κοινό η επίσκεψη της Βάνας Μπάρμπα στο ''Ψυρρή Live πριν από λίγες μέρες, όχι επειδή τόλμησε να κάνει μια δημόσια εμφάνιση μετά της νέας... συντροφιάς της (το παιδί της εννοώ, είναι ήδη τεσσάρων μηνών!), αλλά επειδή, ΑΝ τυχαίνει να μην ξέρεις, το μαγαζί που τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς ανήκει στον πρώην αγαπημένο της Βάνας, Λάκη Ραπτάκη.
Αγαπημένε μου Βασίλη,

έκπληξη προκάλεσε στο ευρύ κοινό η επίσκεψη της Βάνας Μπάρμπα στο ''Ψυρρή Live πριν από λίγες μέρες, όχι επειδή τόλμησε να κάνει μια δημόσια εμφάνιση μετά της νέας... συντροφιάς της (το παιδί της εννοώ, είναι ήδη τεσσάρων μηνών!), αλλά επειδή, ΑΝ τυχαίνει να μην ξέρεις, το μαγαζί που τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς ανήκει στον πρώην αγαπημένο της Βάνας, Λάκη Ραπτάκη.

Και φυσικά, δεν εννοούμε ότι αυτό είναι αξιοπερίεργο, επειδή πρόκειται για δύο χωρισμένους ανθρώπους, μια που δεν είμαστε της άποψης ότι ''οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ'' και δη όταν θα βρεθούν στον ίδιο χώρο! Απλά - δεν πιστεύω να μη θυμάσαι - η Βάνα και ο Λάκης είχαν περάσει έναν έρωτα μεγάλο επί τέσσερα συναπτά έτη, ο οποίος όμως έληξε άδοξα, με τους δυο τους να τρέχουν στα δελτία ειδήσεων, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες και υποβάλλοντας μηνύσεις.

'Ομως, τα γεγονότα δείχνουν ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. 'Οπως μου είπε καλά ενημερωμένη gossip teller πηγή, προηγήθηκε ''ευχετήριο τηλεφώνημα'' από την πλευρά του επιχειρηματία μέσα στις γιορτές, οπότε έγινε και το πρώτο βήμα για εξομάλυνση της κατάστασης. Καταλαβαίνεις τώρα, δεν είναι ωραίο να μην ανταλλάσσεις κουβέντα με έναν πρώην αγαπημένο σου, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τέσσερα χρόνια! Αυτόν τον καιρό που η Βάνα περνά το ωραιότερο στάδιο της ζωής της (την εγκυμοσύνη εννοώ, για να μην πάει το μυαλό σου αλλού!), ο Λάκης είναι δίπλα της και την στηρίζει, κάνοντας τις φήμες περί ενδεχόμενης επανασύνδεσής τους, να οργιάζουν.

Πάντως, τις προάλλες στο Ψυρρή Live, η Βάνα έλαμπε, ωραιότερη από ποτέ, και έφυγε με το πιο πλατύ χαμόγελο, συνοδευόμενη από το Μάριο Παπαδάτο και τον Βασίλη Μπέτα. Λες να τους δούμε μαζί, με τον Λάκη να γίνεται θετός και όχι φυσικός πατέρας, πληρώνοντας έτσι τις αμαρτίες που έκαναν τη Βάνα να τον χωρίσει...;;;