Έγκυος η Βικτόρια Μπέκαμ

25.02.2002
Αγαπημένη μου Εύη, σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζεύγος Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά από τα μαντάτα ότι η Spice είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Είναι, δε, τόση η ευτυχία τους που δεν ξέρουν πως να τη βαστάξουν.
Αγαπημένη μου Εύη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζεύγος Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά από τα μαντάτα ότι η Spice είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Είναι, δε, τόση η ευτυχία τους που δεν ξέρουν πως να τη βαστάξουν. Ο ερχομός ενός δεύτερου παιδιού ήταν όνειρο ζωής γι αυτούς, ενώ ως ευσυνείδητοι γονείς που είναι, επιθυμούσαν διακαώς το νέο μέλος ώστε να έχει παρέα ο γιος τους Μπρουκλιν.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν προκειμένου να ενημερώσουν τον βρετανικό και όχι μόνο λαό για τα νέα, η χαρά τους ήταν έκδηλη. "Αυτή ήταν μια συναρπαστική χρονιά για εμάς. Η Αγγλία είναι στον τελικό του World Cup, ένα δεύτερο τραγούδι της Victoria μπήκε στο top 10 και τώρα περιμένουμε ένα νέο μωρό" ανέφεραν με λόγια...περιττά, πλην ουσιαστικά. Τα περισσότερα ζευγάρια ζήλεψαν την τύχη τους κι άλλοι τους μακάρισαν. Δεν ήταν βέβαια λίγοι κι εκείνοι που απηύδησαν με τα νέα, όχι γιατί είναι μισάνθρωποι, αλλά γιατί...ενός καλού, μύρια κακά έπονται. Ένα εξ' αυτών είναι η μανία που κατέβαλε τους Βρετανούς, οι οποίοι παίζουν σε γραφεία στοιχημάτων τεράστια ποσά για το ποιο θα είναι το φύλλο του παιδιού. Η περίπτωση να είναι κορίτσι δίνει λιγότερες πιθανότητες απ' ότι να είναι αγόρι, ενώ σε περίπτωση που η Βικτόρια κάνει δίδυμα κάποιες οικογένειες θα γίνουν πάμπλουτες μια και η πιθανότητα είναι και η μικρότερη.

"Πάνε τα σπίτια μας θα κλείσουν" κλαινε βρετανίδες νοικοκυρές, όμως δυστυχώς γι αυτές, ούτε η Βικτόρια μπορεί να κάνει κάτι - τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο οπότε και θα γεννήσει - και δυστυχώς γι αυτούς δεν έχουν έναν Makis Triantafillopoulos να επιληφθεί του θέματος. Οι μέλλοντες γονείς, πάντως, έχουν το μυαλό τους μόνο στο νέο μέλος της οικογένειας για το οποίο ήδη έχουν βρει όνομα. Σε περίπτωση που είναι κορίτσι θα το ονομάσουν Paris, επιλογή της μαμάς σε ένδειξη τιμής στη γαλλική πρωτεύουσα με τους Οίκους μόδας και τα φρου φρου κι αρώματα. Αν πάλι είναι αγόρι θα το πουν Τράφορντ (σκέτο), επιλογή του μπαμπά σε ένδειξη τιμής στο ιστορικό γήπεδο, ενώ όταν ο μικρός γεράσει θα μπορούν άνετα να τον λένε...Old Trafford.