Παντρεύεται η Παπαρίζου

05.02.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, ο σοφός λαός λέει: "Ή μικρός, μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου". Το ίδιο και το αυτό φαίνεται πως αποφάσισε να πράξει και η Έλενα Παπαρίζου. Η Antique, αν και πάνω στο άνθος της ηλικίας της - έγινε 20 χρονών την περασμένη εβδομάδα - είναι προ των σκαλιών της εκκλησίας.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Ο σοφός λαός λέει: "Ή μικρός, μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου". Το ίδιο και το αυτό φαίνεται πως αποφάσισε να πράξει και η Έλενα Παπαρίζου. Η Antique, αν και πάνω στο άνθος της ηλικίας της - έγινε 20 χρονών την περασμένη εβδομάδα - είναι προ των σκαλιών της εκκλησίας, τα οποία σκέφτεται να ανέβει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το γεγονός ότι άλλα κορίτσια της ηλικίας της είναι φοιτήτριες και ξημεροβραδιάζονται πότε στο Plus Soda, πότε σε κουτούκια των Εξαρχείων και πότε στο REX για τον...Ρουβά, καθόλου δεν την πτόησε, αφού δηλώνει έτοιμη να κάνει οικογένεια. Όταν λέμε οικογένεια, δεν εννοούμε να γίνει ντε και καλά μάνα. Απλά, σκέφτεται μετά του αρραβωνιαστικού της Τόνι Μαυρίδη, να ανοίξουν το δικό τους νοικοκυριό και να στεγάσουν τον έρωτα τους σε ένα ολόδικο τους κεραμίδι. Ήδη, η Έλενα έχει ξεκινήσει να κοιτάει νυφικά, ενώ τις προάλλες λέγεται πως πήγε μέχρι τη Σουηδία προκειμένου να συζητήσει με τους γονείς της τα σχέδια της και τις όποιες λεπτομέρειες. Ξέρεις, τι προίκα της δίνουν, αν θα της γράψουν το σπίτι στη Στοκχόλμη, ποιους θα καλέσουν ση δεξίωση.

Η νεαρή αοιδός δε διαψεύδει ότι επιθυμεί να παντρευτεί, όμως αρνείται πως το μυστήριο θα γίνει σύντομα. Σε αυτό, πάντως, που είναι κατηγορηματική είναι η υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της. Βλέπεις, τον τελευταίο καιρό οι φήμες ότι η Παπαρίζου φέρει στα σπλάχνα της τον καρπό του έρωτά της με τον Τόνι, όλο και πληθαίνουν με αποτέλεσμα η δύσμοιρη αοιδός να μην ξέρει τι να κάνει. Να βγει στο Σύνταγμα και ενώπιον του κοινού να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης; Ή αντί αυτόγραφων να δίνει στους θαυμαστές της τα αποτελέσματα των εξετάσεων; Η ίδια βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα και κανείς δε δύναται να τη βοηθήσει. Αν και ο χρόνος θα δείξει. Αν, δηλαδή, η κοιλιά φουσκώσει και πάρει κάποια παραπανίσια κιλά, δε νομίζω να φταίνε οι πάστες και τα σοκολατάκια που αρέσκεται να τρώει...