Γάμος και παιδί για τη Μυρτώ Αλικάκη

05.02.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, Την τύχη της Μυρτώς Αλικάκη μακαρίζουν πολλές γυναίκες, ανύπαντρες και χωρισμένες. Κι αυτό διότι η γνωστή ηθοποιός με το που πήρε διαζύγιο, βρήκε αμέσως τον άνδρα των ονείρων της - με τον οποίο σύντομα θα παντρευτεί - και παράλληλα είναι και έγκυος.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την τύχη της Μυρτώς Αλικάκη μακαρίζουν πολλές γυναίκες, ανύπαντρες και χωρισμένες. Κι αυτό διότι η γνωστή ηθοποιός με το που πήρε διαζύγιο, βρήκε αμέσως τον άνδρα των ονείρων της - με τον οποίο σύντομα θα παντρευτεί - και παράλληλα είναι και έγκυος. Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία, την οποία πολλές ζηλεύουν κι επιθυμούν να μάθουν, πως τα κατάφερε. Σου λέει, άλλες μόλις χωρίζουν περιέρχονται σε μεγάλη θλίψη και ειδικά τον πρώτο καιρό τη βγάζουν με τσιγάρα, ουίσκι και Ζαφείρη Μελά να παίζει στο ραδιόφωνο.

Η Μυρτώ, είναι αλήθεια πως στεναχωρήθηκε από τη διάλυση του γάμου της με τον ηθοποιό Γιάννη Τσορτέκη, όμως δεν ήταν κι ένα βήμα πριν την ... καλογρεϊκή. Βλέπεις, έζησαν ως παντρεμένοι μόνο δέκα μέρες οπότε δεν πρόλαβε να γευτεί τα ... μέλια του γάμου. Ο νέος της αγαπημένος - επίσης ηθοποιός - Πέτρος Λαγούτος, μπήκε στη ζωή της πολύ γρήγορα και οι δύο νέοι από την πρώτη στιγμή που ειδωθήκανε ένιωσαν ένα περίεργο τσίμπημα στην καρδιά κι ένα σφίξιμο στο στομάχι. Ως έμπειροι άνθρωποι που ήταν, αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για έρωτα και όχι για κάποια στομαχική διαταραχή, οπότε συνήψαν σχέση αφήνοντας κατά άκρη τα πολλά, πολλά.

Ο δεσμός τους εξελίχθηκε περίφημα με αποτέλεσμα να αρχίζουν να μιλούν μέχρι για γάμο. Επειδή, όμως, η Μυρτώ είχε στο παρελθόν καεί, είπαν να πάνε "λάου, λάου" και να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις. Ναι μεν, θα παντρεύονταν, όχι όμως τόσο γρήγορα. Τελικά, προ δύο μηνών έμαθαν τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης και μια και τυγχάνουν παραδοσιακό ζευγάρι, επισπεύσανε το γάμο, ο οποίος θα γίνει τους επόμενους μήνες.