Τραγουδιστής και ο Τσάκας

05.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ούτε το "Να η ευκαιρία" να ήταν το Big Brother και ο ένας μετά τον άλλον παίκτη παίρνει το σκληρό δρόμο του πενταγράμμου. Ο μόνος που είχε απομείνει και είπαμε - να ένας κι ένας ατάλαντος - ήταν ο Τσάκας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε το "Να η ευκαιρία" να ήταν το Big Brother και ο ένας μετά τον άλλον παίκτη παίρνει το σκληρό δρόμο του πενταγράμμου. Ο μόνος που είχε απομείνει και είπαμε - να ένας κι ένας ατάλαντος - ήταν ο Τσάκας. Οπως φαίνεται, όμως, πέσαμε έξω στις εκτιμήσεις μας καθώς ο Γιώργος διαθέτει τεράστιο ταλέντο και μια φωνή...διαμάντι. Η ικανότητα του να άδει, ανακαλύφθηκε τις προάλλες, σε ένα χορό των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Τσάκας ήταν επίσημος προσκεκλημένος.

Εκεί, ο τραγουδιστής των Ποντίων Μιχάλης Μωυσιάδης, αφού είπε δυο τρία ασματάκια με τον Γιώργο σε άπταιστα ποντιακά, του πρότεινε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και δισκογραφικά. Ο Big μόλις άκουσε την πρόταση βούρκωσε από συγκίνηση και για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα που είναι έξω, αναφώνησε: "Τώρα μάλιστα. Αυτή είναι επαγγελματική πρόταση". Βλέπεις, τα ξυραφάκια, οι αφροί ξυρίσματος και τα γυαλιστικά καράφλας που του πρότειναν να διαφημίσει, δεν κατάφεραν να του αγγίξουν ευαίσθητες χορδές, όπως ένα ποντιακό τραγούδι που θα περιγράφει τον έρωτα του Γιωρίκα για την αδελφή του Κωστίκα.

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια τους για το κλείσιμο της συμφωνίας ενώπιον της συγκινημένης Άννιας, η οποία - μεταξύ μας - θα προτιμούσε να δει τον καλό της να τραγουδάει παραπονιάρικα άσματα στο πλάι του Βασίλη Καρρά. Γιατί έχε υπόψη σου, πως στόχος του Τσάκα δεν είναι να μπει ο δίσκος του στο Top -ten του Virgin Mega stores ... ούτε να είναι δεύτερο όνομα στο Ποσειδώνιο, μετά τον Πλούταρχο. Ο άνθρωπος επιθυμεί να πηγαίνει στα πανηγύρια της περιοχής και να βλέπει στους πάγκους το cd του να πουλάει σαν τρελό, ενώ ο ίδιος σε ποντιακά γλέντια να βγαίνει να άδει τα άσματα του.