Τα βρήκαν Μπάρμπα - Ραπτάκης

04.02.2002
Αγαπημένη μου Ευτυχία, η μεγάλη εκείνη μέρα που η Βάνα Μπάρμπα θα τα έβρισκε με τον Λάκη Ραπτάκη φαίνεται πως ήρθε. Το πρώην ζεύγος τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μία γιγάντια επιχείρηση προκειμένου να μαζέψει τα "συντρίμμια" της ζωής του και τα κατάφερε.
Αγαπημένη μου Ευτυχία,


Η μεγάλη εκείνη μέρα που η Βάνα Μπάρμπα θα τα έβρισκε με τον Λάκη Ραπτάκη φαίνεται πως ήρθε. Το πρώην ζεύγος τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μία γιγάντια επιχείρηση προκειμένου να μαζέψει τα "συντρίμμια" της ζωής του, τα κομμάτια της ψυχής τους και να τα ξαναβρούν στο όνομα της πάλαι ποτέ μεγάλης τους αγάπης.
Βέβαια, όταν λέμε να τα ξαναβρούν, δεν εννοούμε να γίνουν πάλι, ένα σώμα μια ψυχή, ούτε να αναπτύξουν "στενές επαφές φιλικού τύπου".

Οι δυο τους είναι διατεθειμένοι να σταματήσει αυτή η ανελέητη κόντρα που ξέσπασε τους τελευταίους μήνες ανάμεσα τους και έκανε τα προσωπικά τους, βούκινο σε όλη την κοινωνία. Η απόφασή ελήφθη αφού πρώτα ενημερωθήκαμε επί παντός επιστητού. Για τον Ραπτάκη και την παράνομη είσοδο του στην Κύπρο, για τη Βάνα Μπάρμπα και το φόβο της να πηγαίνει στη Μύκονο με οποιαδήποτε μεταφορικό μέσο, πλην του ελικοπτέρου, για την επιρρέπεια της Βάνας στο ξόδεμα χρημάτων, για τον σατράπη που κρύβει μέσα του ο Λάκης. Οι προσπάθειες για προσέγγιση απέδωσαν τελικά καρπούς και οι δυο τους είναι προ της συμφιλίωσης ενώπιον του ελληνικού λαού. Πρώτα, δηλαδή, θα ρυθμίσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες οι δικηγόροι του κι έπειτα σε...μία μικρή εκδήλωση οι πρώην σύντροφοι θα δώσουν τα χέρια και με ένα "Ας πάει και το παλιάμπελο" θα σβήσουν μονοκοντυλιάς τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Σε περίπτωση, δε, που πιστέψεις ότι μια ωραία πρωία σηκώθηκε και ο ένας και ο άλλος και είπαν: "Τι να κάνουμε σήμερα να περάσει ευχάριστα η μέρα μας", θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Κάποιοι, λένε ότι άνθρωποι του περιβάλλοντος της Μπάρμπα τον τελευταίο καιρό την προέτρεπαν, τώρα που είναι έγκυος, να κλείσει το θέμα Ραπτάκη προκειμένου να βρει την ηρεμία της, ενώ άλλοι αναφέρουν πως ο Λάκης από τότε που πληροφορήθηκε για την εγκυμοσύνη μαλάκωσε σε υπερθετικό βαθμό. Όπως και να έχει οι δυο τους βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δυστυχώς ή ευτυχώς, το Πανελλήνιο απέμεινε με ένα σκάνδαλο λιγότερο.