Ζηλιάρα η Τζούλια Ρόμπερτς

04.02.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, ένα δράμα ζει η Τζούλια Ρόμπερτς τον τελευταίο καιρό καθώς φοβάται μήπως ο νέος της αγαπημένος Ντάνι Μόντερ...ξανακυλήσει και πέσει στο κρεβάτι της εν διαστάσει συζύγου του, από την οποία έχε υπόψη δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ένα δράμα ζει η Τζούλια Ρόμπερτς τον τελευταίο καιρό και κανείς δεν είναι σε θέση να της δώσει μια λύση, να της πει μια κουβέντα παρηγοριάς. Και τι δηλαδή, να πει ο άνθρωπος; "Τζούλια, αν ήταν ο καλός σου να σε απατήσει με την πρώην σύζυγο ... δε θα την άφηνε για την πάρτη σου"; Γιατί, το πρόβλημα της διάσημης ηθοποιού είναι αυτό ακριβώς, μήπως δηλαδή, ο νέος της αγαπημένος Ντάνι Μόντερ...ξανακυλήσει και πέσει στο κρεβάτι της συζύγου, από την οποία έχε υπόψη δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο.

Μάλιστα, η εμμονή της Τζούλια είναι τόσο μεγάλη, που πήγε στην "απατημένη" και ορθά κοφτά της είπε: "Τόσα δίνω, πόσα θες; Απ' του Ντάνι τη ζωή να πας να βγεις". Αυτή, εννοείται πως έγινε θηρίο μόλις άκουσε τα καθέκαστα, διότι δε μπορεί από τη μία να της παίρνει τον άντρα και να της διαλύει την οικογένεια και από την άλλη να την πληρώνει για να φύγει από τη ζωή του. "Ποια είσαι κυρα Τζούλια που θα με πληρώσεις λες και ήμουν καμιά πρόστυχη τιποτένια", φέρεται να της απάντησε διαμηνύοντας της πως δεν θα γλιτώσουν εύκολα από την παρουσία της.

Ε, αυτό ήταν. Τα πόδια της Ρόμπερτς κόπηκαν, κρύος ιδρώτας την έλουσε και πανικός την κυρίευσε. "Δεν θα μου πάρει το Ντάνι, δε θα μου πάρει το Ντάνι", έλεγε και ξανά έλεγε μπας και ησύχαζε, όμως, τίποτε. Ένα νέο που της είχε καταφθάσει πριν καιρό, ότι και καλά ο Ντάνι σε μία στιγμή αδυναμίας (στην κηδεία της μητέρας του) βρήκε λόγια παρηγοριάς στο κρεβάτι της συζύγου, την κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα. Και όπως λένε αρκετοί , θα την κρατάει για καιρό ακόμη, διότι όταν η Τζούλια ερωτεύεται παράφορα, φοβάται ακόμη και τον ίσκιο της.