Λε- Πα: Το πρόσωπο της εβδομάδας

01.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε πρόσωπο της εβδομάδας αναδείχθηκε επάξια ο Λευτέρης Πανταζής. Ο αοιδός στο "Αργά" του Νίκου Μαστοράκη άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε τα πιο απόκρυφα μυστικά του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πρόσωπο της εβδομάδας αναδείχθηκε επάξια ο Λευτέρης Πανταζής. Ο αοιδός στο "Αργά" του Νίκου Μαστοράκη άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε τα πιο απόκρυφα μυστικά του. Αυτά που μέχρι την ώρα της εκπομπής εκείνης, δεν τολμούσε να πει ούτε μπροστά στον καθρέφτη, ενώπιον του ειδώλου του. Ο Λευτέρης, κακά τα ψέματα, έχει ζήσει μια πολυτάραχη ζωή που άμα σκεφτόταν να την κάνει βιβλίο θα ονομαζόταν " Το αρσενικό Λευτέρης Πανταζής".

Ο καλλιτέχνης αγαπήθηκε και λατρεύτηκε εξίσου σφοδρά και από τα δύο φύλα, το γυναικείο και το ανδρικό. Οι γυναίκες όπως είπε έκαναν ουρές μέχρι τα καμαρίνι του και μπορεί να μην έκλαιγαν σαν τις "Ρουβίτσες", επειδή ήταν πιο συνειδητοποιημένες και ηλικιακά ωριμότερες, όμως του έκαναν τη ζωή...δύσκολη. Μία από αυτές πήγε στο καμαρίνι και εν ψυχρώ του είπε "Πάρε με τώρα" και... απογυμνώθηκε. Ο Λευτέρης κορόιδο δεν είναι και ως καθαρόαιμο αρσενικό που τυγχάνει, έκανε πραγματικότητα την επιθυμία της. Τις γυναίκες είναι αλήθεια τις λάτρεψε και πάντα τους φερόταν με το γάντι. Αντί για χαστούκια τις χάιδευε με...κόκκινα ρόδα, εκτός από μία φορά. Την καταραμένη εκείνη στιγμή δεν πρόκειται να την ξεχάσει, αν και πολύ θα το ήθελε, διότι οι άνδρες δεν φέρνονται έτσι. Κι αυτή όμως τον είχε εξωθήσει. Πες πες ... δεν άντεξε το αρσενικό ήρθε και την έκανε τόπι στο ξύλο.

Επιτυχίες είχε, όπως προείπα, και στον ανδρικό πληθυσμό με πρώτο και καλύτερο τον Μπίλι Μπο να κόβει τις φλέβες του για πάρτη του...Λευτέρη. Ο αείμνηστος σχεδιαστής πήγαινε κάθε βράδυ στο κέντρο που τραγουδούσε και του έκανε από κάτω καμάκι. Όχι πρόστυχο, διότι ο Πανταζής δεν τα σηκώνει αυτά. Οι προστυχιές ... του βγάζουν εξανθήματα. Του Μπο ήταν καλοπροαίρετο το φλερτ - όπως άλλωστε κάθε ερωτευμένου άνδρα - και για το λόγο αυτό ο αοιδός τον ευχαριστούσε και ανταπέδιδε. Πάντα επί πίστας και του στυλ "Γεια σου Μπίλι με τα ωραία σου πατρόν". Εννοείται, δε, πως ήταν κατά κολακευμένος και συγκινημένος για την εν λόγω κατάκτηση του καθότι ο Μπο ήταν ομορφόπαιδο με μοιραίο μαύρο μαλλί και μάτια μεγάλα, μαύρα σαν μαυρομάτα ελιά. Για όλα αυτά, λοιπόν, τα σουξέ κι άλλα πολλά, ο Πανταζής δικαιούται να είναι το πρόσωπο της εβδομάδας.