Η Μαίρη θα προσφέρει...Καπουτσίνο

01.02.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, εδώ και πολύ καιρό η Μαίρη του Big μας είχε προειδοποιήσει για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει στην ελληνική τηλεόραση. Προς μεγάλη χαρά και τέρψη του φιλοθεάμον κοινού, οι προειδοποιήσεις της βγήκαν αληθινές και η ξανθιά νέα βρίσκεται προ των πυλών του Alter.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Εδώ και πολύ καιρό η Μαίρη του Big μας είχε προειδοποιήσει για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει στην ελληνική τηλεόραση. "Ετοιμάζω μια έκπληξη που θα εκπλήξει και θα σας αφήσει όλους έκπληκτους", είπε και κανένας μας δεν έδωσε σημασία. Προς μεγάλη χαρά και τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού, οι προειδοποιήσεις της βγήκαν αληθινές και η ξανθιά νέα βρίσκεται προ των πυλών του Alter.

Εκεί, συζητάει να παρουσιάσει μια ολόδική της εκπομπή και για να είμαι πιο σαφής, μάλλον θα αναλάβει το πρωινάδικο του σταθμού. Οι υπεύθυνοι του καναλιού στο πρόσωπο της Μαίρης είδαν τον άνθρωπο που επιτέλους θα ρίξει από το "θρόνο" της τη Μενεγάκη, θα σκιάξει τον Σεργουλόπουλο με τη Μπακοδήμου και θα κάνει τη Ρούλα να προβεί σε δηλώσεις του τύπου "Λίγο μπούτι έξω, στήθη τεράστια και πέντε ντεκαπάζ δεν σε κάνουν παρουσιάστρια. Εγώ, λυπάμαι τα κοριτσάκια που τα παραμυθιάζουν στην αρχή και μετά όταν γυρνάνε στις γειτονιές του Κουκακίου, νιώθουν σαν λιοντάρι στο κλουβί του". Η Μαίρη, πάντως δηλώνει ενθουσιασμένη για την επικείμενη συνεργασία, ενώ στην προοπτική πως θα δεχτεί τέτοιου είδους επιθέσεις μένει αδιάφορη.

Η εκπομπή, κατά πάσα πιθανότητα, θα λέγεται "Καπουτσίνο" και θα ξεκινάει γύρω στις 11 το πρωί. Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να ονομαστεί "Μήπως". Κατά το...μήπως με ξεγελάνε τα ματάκια μου; Είναι η Μαίρη αυτή που μου λέει "καλημέρα"; Μήπως άνοιξε το Τριώδιο και ντύθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, Μαίρη Σκόρδου και παρουσιάζει πρωινάδικο; Μήπως ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο; Μήπως να πάω να με δει κάνας ψυχίατρος; Λέω "Μήπως". Οι διαπραγματεύσεις, οφείλω να σου πω, ήταν τω όντι σκληρές και το κανάλι με τη Σκόρδου συζητούσαν αρκετές μέρες πριν φθάσουν σε τελική συμφωνία. Το πρόβλημα που δεν επέφερε με το καλημέρα τη συμφωνία "Αχ, ναι θέλω πολύ να συνεργαστώ με το Alter", ήταν το κώλυμα που είχε η Μαίρη για το αν είναι η κατάλληλη στιγμή να παρουσιάσει μία εκπομπή. Αν και αυτό ήταν από πάντα το όνειρό της, ήθελε να το πραγματοποιήσει μόνο όταν θα ένιωθε απολύτως έτοιμη. Και είναι, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του σταθμού που της εμπιστεύτηκαν την ώρα αυτή, που παίζει η 27η επανάληψη του 34ου επεισοδίου του "Μήτσι-χώστα".