Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Γεωργούλη

31.01.2002
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, σε πένθος έχει περιέλθει ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας και υπεύθυνος είναι - ποιος άλλος - ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega Channel ''Είσαι το ταίρι μου'', Αλέξης Γεωργούλης. Ο πανέμορφος ηθοποιός το έκανε πάλι το θαύμα του και χτύπησε σοβαρά με τη μηχανή του χθες το βράδυ.
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,

σε πένθος έχει περιέλθει ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας και υπεύθυνος είναι - ποιος άλλος - ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega Channel ''Είσαι το ταίρι μου'', Αλέξης Γεωργούλης. Ο πανέμορφος ηθοποιός το έκανε πάλι το θαύμα του και χτύπησε σοβαρά με τη μηχανή του χθες το βράδυ. Δεν ξέρω προς τα που πήγαινε (σε καμιά φωτογράφηση υποθέτω), όταν στούκαρε με την 400άρα του κάπου στα βόρεια προάστεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ.

Εκεί υποβλήθηκε αμέσως σε εγχείριση, κατά την οποία κατεβλήθη προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του. Ρήξη σπλήνας, θωρακικά κατάγματα σου λένε κάτι; Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και δεν χωρά κανενός είδους χαριτολογία πιστεύω... Απλώς ο Αλέξης πολύ μας άρεσε και σαν ηθοποιός και σαν παρουσιαστικό και τον φτύναμε σε καθημερινή βάση. Τελικά, φαίνεται ότι το ''φτύσιμο'' δεν ήταν αρκετό και το κακό μάτι θέλει πολλές άλλες μεθόδους για να.. γιατρευτεί.

'Οπως καταλαβαίνεις, και η παράσταση που ετοίμαζε πυρετωδώς με τον Λάκη Λαζόπουλο αναβάλλεται επ' αόριστον, και τα γυρίσματα της σειράς διακόπτονται, καθώς η κατάσταση δεν χωρεί σκέψεις για επαγγελματικά σχέδια, παρά μόνον ελπίδες ότι όλα θα πάνε καλά και ότι σε λίγο καιρό το περιστατικο αυτό θα αποτελεί μια κακή στιγμή που αντιμετωπίστηκε πλήρως.

Γιατί, αν πιστεύουν οι ζηλόφθονες ότι κατάφεραν αυτό που ήθελαν, να τον βγάλουν δηλαδή εκτός συναγωνισμού, κάνουν μεγάλο λάθος. Εμείς ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στον Αλέξη, ''ταχεία ανάρρωση'' και, όταν με το καλό γιατρευτεί, να επανέλθει δριμύτερος στα επαγγελματικά του καθήκοντα, για τα οποία όλοι έχουν να λένε τα καλυτερότερα!!!