Η Τζένιφερ Πιτ υπογράφει νέες κάρτες

30.01.2002
Αγαπημένη μου Εύη, 18 μήνες περίμενε η Τζένιφερ 'Ανιστον, για να ξεκινήσει να υπογράφει με το όνομα του συζύγου της, Μπραντ Πιτ. Αφορμή για τη νέα απόφαση στάθηκε η παραγγελία καρτών με την υπογραφή της διάσημης ηθοποιού.

Αγαπημένη μου Εύη,


18 μήνες περίμενε η Τζένιφερ 'Ανιστον, για να ξεκινήσει να υπογράφει με το όνομα του συζύγου της, Μπραντ Πιτ. Αφορμή για τη νέα απόφαση στάθηκε η παραγγελία καρτών με την υπογραφή της διάσημης ηθοποιού. 'Οπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια της εταιρείας που εκδίδει τέτοιου είδους κάρτες, η πανέμορφη ηθοποιός ήταν θερμότατη στην απάντησή της, ότι το όνομα που θα αναγράφεται στις νέες της κάρτες θα είναι το Τζένιφερ Πιτ.

Μάλιστα, αντί για εκατό κάρτες που παραγγέλνουν όλοι οι υπόλοιποι, η Jennifer παρήγγειλε 250 κάρτες, πράγμα που, όπως καταλαβαίνεις, σημαίνει ότι πιστεύει στην μακρά διάρκεια του γάμου της! Να σου πω την αλήθεια, πιστεύω ότι καιρός ήταν να αρχίζει να αποκαλείται κυρία Πιτ. 'Εχεις, κοπέλα μου, τον Μπραντ για άντρα σου και αρνείσαι να πάρεις το επίθετό του; Τώρα, θα μου πεις, κοτζάμ Ελληνίδα (Ανιστοπούλου παρακαλώ), ούτε Πίτιδες υπολογίζει ούτε τίποτα. Αλλά Μπραντ είναι αυτός, δεν άντεξε την αναμονή... Και πολύ καλά έκανε!