Φτιάχνει το σπίτι των ονείρων της η Βανδή

31.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στιγμές ευφορίας ζει η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο καιρό. Η αοιδός μετά από κόπους και σκληρή οικονομία, κατόρθωσε να μαζέψει τα λεφτά για να χτίσει ένα δικό της σπίτι στην Καβάλα, την ιδιαίτερη πατρίδα της.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στιγμές ευφορίας ζει η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο καιρό. Η αοιδός μετά από κόπους και σκληρή οικονομία, κατόρθωσε να μαζέψει τα λεφτά για να χτίσει ένα δικό της σπίτι στην Καβάλα, την ιδιαίτερη πατρίδα της. Βλέπεις, η αοιδός το είχε καημό, από τότε που ήταν μικρή, να αποκτήσει το δικό της σπιτικό στην εν λόγω πόλη.

Βέβαια, τον καιρό εκείνο που ήταν μία απλή μαθήτρια του "19" με στόχο να γίνει Φιλόλογος, ονειρευόταν μόνο να αγοράσει ένα οικοπεδάκι και την ευλογημένη μέρα που θα γινόταν Επίκουρος καθηγήτρια της Φιλοσοφικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, θα έβαζε ένα προκατ. Τοποθεσία δεν είχε βρει, όμως όταν ήθελε να κάνει τολμηρά όνειρα, πήγαινε σε ένα απίστευτο μέρος έξω από την πόλη της Καβάλας και με θέα τη θάλασσα, φανταζόταν πως ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού και διάβαζε "Την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι".

Τα χρόνια πέρασαν, η μικρή Δέσποινα μπήκε στη Φιλοσοφική, αλλά τελικά την κέρδισε η...ασματική. Ως μεγάλη σταρ που έγινε, απέκτησε τόσα χρήματα που εκτός από συνολάκια υψηλής και...χαμηλής ραπτικής, μπόρεσε να φτιάξει και το σπίτι των ονείρων της, στην άνωθεν τοποθεσία. Ήδη, έχουν φτιαχτεί τα σχέδια και τις επόμενες μέρες θα μπουν μπροστά. Η αοιδός δηλώνει ενθουσιασμένη, ενώ τη χαρά της συμμερίζεται και ο καλός της Ντέμης, ο οποίος είναι υπέρ των σωστών επενδύσεων των χρημάτων: σε σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα, επώνυμα ρούχα και κοσμήματα. Η Δέσποινα, έχε υπόψη σου, τυγχάνει κορίτσι από σπίτι με ηθικές αρχές και αξίες και γι' αυτήν πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια. Για το λόγο αυτό, δε δύναται να χωρέσει ο νους της πως θα έφτιαχνε μία έπαυλη στην Καβάλα που τον περισσότερο καιρό θα έμενε κλειδωμένη και θα την έτρωγε η "μαύρη" σκόνη και δε θα έμεναν εκεί οι δικοί της. Έτσι, τους πρότεινε να εγκατασταθούν στο σπίτι και αυτοί πέταξαν από τη χαρά τους που το κοριτσάκι τους, τους αγαπάει τόσο πολύ κι έχει μείνει "αναλλοίωτο" από τη δημοσιότητα.