Με κουμπάρα την κολλητή της...

25.01.2002
Αγαπημένε μου Βασίλη, ό,τι και αν ακούς για τον επικείμενο γάμο της Δέσποινας Βανδή και το ''κουμπαριλίκι'' με τον Φωκά Ευαγγελινό, είναι ραδιο-αρβύλες. Το Δεσποινάκι εχει ''κλείσει'' το ποιος θα τους παντρέψει με τον Ντέμη Νικολαΐδη, εδώ και καιρό.
Αγαπημένε μου Βασίλη,


ό,τι και αν ακούς για τον επικείμενο γάμο της Δέσποινας Βανδή και το ''κουμπαριλίκι'' με τον Φωκά Ευαγγελινό, είναι ραδιο-αρβύλες. Το Δεσποινάκι εχει ''κλείσει'' το ποιος θα τους παντρέψει με τον Ντέμη Νικολαΐδη, εδώ και καιρό. Πρόκειται για την αυτοκόλλητη της πανέμορφης αοιδού, Κική Τσόλκα, εγκάρδια φίλη της από το Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη. Ο Φωκάς παραμένει πολύ καλός φίλος και συνεργάτης της μέλλουσας νυφούλας, όμως δεν σκοπεύει να χαλάσει τα... προσυμφωνηθέντα με την κολλητή της.

Γι' αυτό και θα αρκεστεί να παρασταθεί στο γάμο, άντε και να κάνει παρέα με τα παρανυφάκια! Και μη σου πάει το μυαλό ότι θα γίνει ο ίδιος παρανυφάκι, γιατί ο Φωκάς είναι αξιοπρεπέστατος χορογράφος και δεν μπερδεύει την προσωπική με την επαγγελματική του ζωή.

'Οσο για την ημερομηνία του γάμου της Δέσποινας, δεν μπορώ να στην πω, γιατί ούτε τα ίδια τα παιδιά το έχουν αποφασίσει. 'Αλλωστε, περνούν μια χαρά μαζί και χωρίς... κρεμάλα, οπότε προς το παρόν τουλάχιστον δεν βρίσκουν το λόγο να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. 'Οπως, πάντως, έχει δηλώσει η Δέσποινα, βασικός λόγος για να παντρευτεί, είναι η έλευση ενός παιδιού, το οποίο θα αποτελέσει το έναυσμα της απόφασης, που με τόση ανυπομονυσία περιμένει το πανελλήνιο!