Η Σαμπρίνα και ο 18χρονος...Καζανόβας

23.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργήσει στη Σαμπρίνα τα κάλλη που διαθέτει. Πέραν των αναμενόμενων πειραγμάτων που δέχεται στο δρόμο "Τι είσαι εσύ κορίτσι μου" και "Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου", η αοιδός έχει να αντιμετωπίσει την εμμονή και το επίμονο φλερτ ορισμένων θαυμαστών της.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργήσει στη Σαμπρίνα τα κάλλη που διαθέτει. Πέραν των αναμενόμενων πειραγμάτων που δέχεται στο δρόμο "Τι είσαι εσύ κορίτσι μου" και "Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου", η αοιδός έχει να αντιμετωπίσει την εμμονή και το επίμονο φλερτ ορισμένων θαυμαστών της. Κι άντε αν ο θαυμαστής είναι ένας ευκατάστατος σαραντάρης με γκρίζους κροτάφους και θεληματικό πηγούνι, να το...υπομείνει το φλερτ και να δεχτεί τα λουλούδια. Αν, όμως, πρόκειται για ένα 18χρονο αμούστακο αγόρι, γιο φίλων της, τι πρέπει να κάνει;

"Να μην το σκέφτεται καθόλου" θα πεις καθότι αυτά συμβαίνουν μόνο σε σειρές του Φώσκολου. Κι όμως η Σαμπρίνα πριν λίγο καιρό είχε μία τέτοια περιπέτεια. Το στόρι ξεκινάει σε μία γιορτή φίλων της, όπου είχε παραβρεθεί. Εκεί ήταν και ο γιος της οικογενείας, ο οποίος μόλις αντίκρισε την αοιδό τα έχασε με την ομορφιά της. Όλο το βράδυ την είχε από κοντά κι αυτή επειδή είχε ακούσει από παιδοψυχολόγους ότι δεν πρέπει να αποπαίρνεις ένα παιδί, απαντούσε σε όσα τη ρωτούσε. Το όλο σκηνικό πήρε χαμπάρι ο πατέρας, ο οποίος σε κανονικές συνθήκες θα ήταν περήφανος που ο γιος του μεγάλωσε και φλερτάρει. Τώρα, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά και με πολύ κόπο έστειλε το μικρό στο δωμάτιο του.

Δυστυχώς, για τη Σαμπρίνα η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Τις επόμενες μέρες, ο 18χρονος ως άλλος "επιθεωρητής Σαϊνης" έγινε η σκιά της αοιδού. Την παρακολουθούσε στενά, όπου και να πήγαινε μέχρι που τον πήρε πρέφα. Αυτή του εξήγησε ότι "μανάρι μου, είσαι κομμάτι μικρός για εμένα", όμως εκείνος ανένδοτος της εξομολογήθηκε τον μεγάλο του έρωτα. Για να μη στα πολυλογώ, το στενό μαρκάρισμα συνεχίστηκε και η καλλιτέχνιδα απηυδισμένη τηλεφώνησε στους γονείς για να μαζέψουν τον "ερωτύλο" κανακάρη τους.