Ο νέος έρωτας του Ράσελ Κρόου

23.01.2002
Aγαπημένη μου Όλγα, σε μεγάλη μελαγχολία έχουν πέσει οι γυναίκες του ματαίου τούτου κόσμου που δηλώνουν φαν του Ράσελ Κρόου. Αιτία είναι τα τελευταία νέα που έρχονται από το Χόλιγουντ και θέλουν τον εν λόγω ηθοποιό σφόδρα ερωτευμένο με μία πρώην αγαπημένη του, τη Ντανιέλ Σπένσερ.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Σε μεγάλη μελαγχολία έχουν πέσει οι γυναίκες του ματαίου τούτου κόσμου που δηλώνουν φαν του Ράσελ Κρόου. Αιτία είναι τα τελευταία νέα που έρχονται από το Χόλιγουντ και θέλουν τον εν λόγω ηθοποιό σφόδρα ερωτευμένο με μία πρώην αγαπημένη του, τη Ντανιέλ Σπένσερ. Η σχέση αυτή θα περνούσε στα...κουτουρού ως μια ακόμη περιπέτεια του Ράσελ, αν το ζευγάρι δεν έκανε επίσημη εμφάνιση.

Τη βραδιά απονομής "Χρυσές Σφαίρες" ο Κρόου αγόρασε στην καλή του μία πανάκριβη τουαλέτα, την έντυσε, τη στόλισε και την πήρε αγκαζέ να πάνε στην τελετή. Εκεί, κάποιοι με το που τους είδαν άρχισαν τα καθιερωμένα σχόλια "μπα ποια είναι αυτή με τον Κρόου;", άλλοι έβαζαν στοίχημα σε πόσες μέρες θα της δώσει πόδι κι άλλοι που διέθεταν μνήμη ελέφαντα θυμήθηκαν: "Καλέ αυτή δεν την είχε και στα Όσκαρ; Τη νοικιάζει για τέτοιες περιστάσεις;" Θα μπορούσες να το πεις και αυτό, όμως η διαχυτικότητα τους καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν τόσο μεγάλη που θα πρέπει να την χρυσοπλήρωσε.

Ειδικά, δε, στη σκηνή του φιλιού που ήταν πραγματικά παθιάρικο, οι αμφισβητίες άρχισαν να αναρωτιούνται "Βρε λες;" Ο Ράσελ σε όλους αυτούς απαντά πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη γυναίκα της ζωής του, τη γυναίκα που θα μπορέσει να γίνει η μάνα των παιδιών του και η αφέντρα της τεράστιας φάρμας του στην Αυστραλία. Το όνομα της εκλεκτής δεν το έχει αποκαλύψει, αλλά αν συνδυάσουμε την εμφάνιση του με τη Ντανιέλα και την τελευταία εμμονή που τον έχει πιάσει "παιδί θέλω, τώρα το θέλω", μπορούμε να καταλάβουμε περί ποίας πρόκειται.