Χώρισαν Βαλάντης - Ανδριτσοπούλου

22.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, ένας μεγάλος έρωτας έλαβε τέλος και η κοινή γνώμη δηλώνει συγκλονισμένη. Ο Βαλάντης με την Άντζυ Ανδριτσοπούλου δεν είναι πια μαζί και μέχρι να το συνηθίσει ο ελληνικός λαός θα πάρει καιρό. Αυτοί, πάντως, φαίνεται πως έχουν συνηθίσει στην ιδέα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ένας μεγάλος έρωτας έλαβε τέλος και η κοινή γνώμη δηλώνει συγκλονισμένη. Ο Βαλάντης με την Άντζυ Ανδριτσοπούλου δεν είναι πια μαζί και μέχρι να το συνηθίσει ο ελληνικός λαός θα πάρει καιρό. Το πρώην -πλέον - ζευγάρι ωστόσο φαίνεται να έχει συνηθίσει στην ιδέα, εξ' ου και οι συχνές εμφανίσεις της Άντζυ σε πίστες και κλαμπ των Αθηνών, συνοδευόμενη από την παρέα της. Κι αν περίμενες ότι το νεαρό μοντέλο εκεί στα κέντρα όπου πηγαίνει πνίγει τον πόνο της για τον ανέλπιστο χωρισμό, γελιέσαι. Το καταδιασκεδάζει κανονικότατα, γελώντας και χορεύοντας μετά των φιλενάδων της.

Η σχέση έλαβε τέλος τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων μετά από έναν τρικούβερτο καβγά που έστησε το ζευγάρι. Ήταν, δε, τόσο μεγάλος που ειπώθηκαν λόγια βαριά και βγήκαν στην επιφάνεια πικρές αλήθειες. Η ρήξη είχε επέλθει οριστικά, τι και αν το Πάσχα ετοιμαζόταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τι κι αν το καλοκαίρι είχαν αλλάξει βέρες μετά συγγενών και φίλων. Τα νέα της διάλυσης του αρραβώνα στεναχώρησαν τις οικογένειες των παιδιών που ζητούσαν να μάθουν το λόγο.

Αυτοί απ' ότι τους πληροφόρησαν, η αιτία κρύβεται στην απόσταση που τους χώριζε φέτος το χειμώνα. Εκείνος έμενε στη Θεσσαλονίκη όπου τραγουδούσε με τον Λιβιεράτο κι αυτή ήταν στην Αθήνα όπου είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις στον "Πρωινό καφέ" και στη μπουτίκ που διατηρεί. Οι συναντήσεις τους ήταν είχαν περιοριστεί αρκετά και τα πρώτα σύννεφα έκαναν την εμφάνιση τους. "Μα, γιατί παιδί μου στη Γερμανία μετανάστης είχες πάει και δε μπορούσες την απόσταση;" απόρησε άνθρωπος του περιβάλλοντος του Βαλάντη, όμως απάντηση δεν πήρε. Για να μη στα πολυλογώ, το ζευγάρι - που στο παρελθόν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιους πονεμένους χωρισμούς - επιμένει πως αυτή τη φορά η απόφαση τους είναι τελεσίδικη. Χώρισαν παύλα και τελεία.