Μία δασκάλα συνδέει Πρόδρομο - Βανδή

22.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αν μέχρι σήμερα πίστευες πως η απόφαση του Προδρόμου να ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν μια τρέλα της στιγμής, απατάσαι οικτρά. Ο σκοπελίτης βλέπει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την περίπτωση να άδει στις πίστες, γι' αυτό και ξεκίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν μέχρι σήμερα πίστευες πως η απόφαση του Προδρόμου να ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν μια τρέλα της στιγμής, απατάσαι οικτρά. Ο σκοπελίτης βλέπει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την περίπτωση να άδει στις αθηναϊκές και μη πίστες, γι΄ αυτό και ξεκίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καταρχήν, όπως κάθε ... νέος και άσημος καλλιτέχνης στο πρωτοξεκίνημα του, έτσι και ο Προ φρόντισε να κλείσει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία. Εδώ, η τύχη του έκλεισε το μάτι "λάγνα κι ερωτιάρικα" και κατάφερε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη Heaven.

Στη συνέχεια έπρεπε να βρει δάσκαλο για τα απαραίτητα μαθήματα φωνητικής, ώστε όταν μπει στο στούντιο να μπορεί να προσεγγίσει σωστά τον στίχο "Σήκω πάνω, κάτσε κάτω όλο τέτοια μου ζητάς". Κι εδώ στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, αφού δε χρειάστηκε να ψάξει μέσα από τις μικρές αγγελίες. Του ήρθε συστημένος από ανθρώπους που διαβλέπουν στο πρόσωπο του Προδρόμου το νέο must του μουσικού στερεώματος. Η δασκάλα λοιπόν που θα κάνει τα μαθήματα φωνητικής, προφοράς και ο, τι άλλο απαιτείται είναι η Τζούλια Μασίνο, η οποία στο παρελθόν υπήρξε δασκάλα και της Δέσποινας Βανδή. Στα χέρια της η αοιδός έκανε τα πρώτα σημαντικά βήματα και πάνω στο κλασικό "Δώδεκα" και τις διαχρονικές "Καλοκαιρινές διακοπές", έμαθε πώς να τραγουδάει σωστά, άσματα που αργότερα της έδωσε ο Φοίβος, όπως το "Ούτε ένα ευχαριστώ" και το "Φτηνό ξενοδοχείο".

Ο Πρόδρομος κάνει μαθήματα τρεις φορές την εβδομάδα και η Μασίνο είναι ικανοποιημένη από αυτό που βλέπει. Ο Big είναι ένας υπάκουος μαθητής, με καλό αυτί και δίψα για μάθηση και διάκριση. Ο ίδιος δηλώνει κατενθουσιασμένος και διατεθειμένος να περιορίσει τα πολλά σουρτα φέρτα στα γήπεδα και τα κλαμπ, ώστε να έχει χρόνο για διάβασμα. Άσε που το ξεκαθάρισε στην Αγνή: "Αγαπούλα μ, άπαξ και με διακοψς σε χωριζ την επόμενη στιγμή. Προσεξ". Αυτή τρελή δεν είναι κι έτσι του συμπαραστέκεται φτιάχνοντας του σαντουιτσάκια και περιμένοντας τον καρτερικά έξω από το φροντιστήριο.